Elegáns kerti bútor maximális kényelemmel

Ha hosszan és örömmel szeretnéd használni a teraszodat, akkor a bútorválasztásnál elengedhetetlen szempont a kényelem. Nem szabad azonban félvállról venni a minőséget és a megjelenést sem!


Az ideális kerti bútorok megtalálása nem feltétlenül magától értetődő. Legyen szép és otthonos, hogy örömmel tölthesd el a kültéri szabadidőd, kényelmes, hogy valóban pihenhess rajtuk és tartós, hogy sokáig szolgálják a családot.

Egy szép és elegáns környezetben jobban esik a pihenés, ez egyértelmű, és szerencsére már első pillantásra látszik, hogy az adott bútor megfelel-e az ízlésednek vagy kültered designjának. De mi van a kényelemmel vagy a minőséggel? Ezek a területek olyan apró buktatókat rejthetnek, amelyekre nem feltétlenül derül fény a vásárlás előtt. Hogy megalapozott döntést hozhass, vásárlás előtt alaposan mérd fel a kiszemelt bútorokat és mindenképpen próbáld ki őket!

A prémium minőséget forgalmazó GardenTrendnél a legkiválóbb alapanyagokkal dolgoznak, amelyek tartósak, jól bírják a kültéri viszonyokat és tapintásra is kellemes. A Fortuna ülőgarnitúra például vastag fonatos kialakítása egyszerre modern, elegáns és otthonos. Az alumínium vázra feszülő fonatok játékos megjelenése, az elegáns grafit színe és a gyorsan száradó vastag párnázat ideális kültéri bútorrá áll össze, amely bármely terasznak központi éke lehet.

A fotel, kétszemélyes szófa és kávézóasztal együttese hangulatos helyszínt teremt a kültérből, amit tavasztól őszig bátran használhatsz.

Sunbrella szöveteinek hála bírják az esőt, a káros UV sugarakat és a változékony időjárás minden rohamát.

A GardenTrend bemutatótermeiben alaposan megismerheted és kipróbálhatod a Fortuna ülőgarnitúrát, hogy személyesen győződhess meg arról, hogy ez lesz-e a tökéletes választás számodra!