8 érv a Softub jakuzzik mellett

A felfújható jakuzzik nagyon népszerűek, de tartósságuk, hőszigetelésük és masszázsélményük is elmarad egy profi masszázsmedencéjétől. Ha mégis a hordozhatóságot és a puha falakat részesíted előnyben, de a felfújható medencéknél tartósabb megoldást keresel, akkor a Softub lesz  a neked való jakuzzi! Ebben a kiváló és tartós masszázsmedencében mindent megtalálsz, ami a profi jakuzzik ismérve, miközben élvezheted a könnyedség adta előnyöket! Nem ez azonban az egyetlen érv, ami a Softub mellett szól! Jöjjön még 8!


A Softub a jakuzzi piacon egyedülálló medencetípus, ami nem felfújható, de megjelenésében hasonlít hozzá. Enyhén összenyomható, de van annyira jó a tartása, hogy az oldalára akár rá is ülhetsz, ráadásul tapintásra is puha. Egyszóval megnyerő a külseje!

1. Könnyű

A motorral együtt sem éri el a 100 kg-t, ráadásul formája miatt könnyen gurítható. Tehát ha magaddal vinnéd a nyaralódba vagy költözéskor, akkor rendkívül egyszerű dolgod lesz.

2. Kiváló hőszigetelés

Nem kell attól tartanod, hogy egy aprócska egyenetlenség kiszúrja vagy megsérti a medence puha borítását, mert az egy nagyon ellenálló és hőtartó anyagból készül, amit thermo tetők gyártásához használnak eredendően. Így biztos lehetsz benne, hogy a medence hőtartásával nem lesznek gondjaid.

3. Csendes

A gyerekbarát borítás és a könnyedsége mellett kifejezett előnye a csendessége is, ami erős masszázzsal és víz alatti fényterápiás világítással egészül ki. Szolid megjelenése, hangulati elemei és csendessége révén városi környezetben is megállja a helyét! Akár egy társasház teraszán is elhelyezheted, a szomszédokat biztosan nem zavarod majd vele!

4. Négy évszakos

A kültérre tervezett masszázsmedence egész évben kint hagyható és használható! Időjárásálló kialakítása miatt ez egy valóban négy évszakos medence, ami ugyanolyan jól viseli a tűző nyári napot, mint a téli fagyokat. Ha vízimádó gyerekeid vannak vagy egy különlegességgel szeretnéd feldobni az esetleg bérelt lakásod, akkor a Softub lehet a tökéletes megoldás számodra!

5. Energiatakarékos

Rendkívül energiatakarékos és környezettudatos a kialakítása, hiszen a  medence a masszázs és keringető motor által keletkezett hőt vízmelegítésre használja. Annyira hatékony a szigetelése, hogy valójában külön fűtőegység nélkül, csak a motor maradékhőjéből képes meleg vizet előállítani a Softub. Ez pedig a pénztárcádnak különösen jó hír, hiszen akár minden nap élvezheted a hidromasszázs egészségügyi előnyét, anélkül, hogy a hó végi villanyszámla kellemetlen meglepetéseket tartogatna.

6. Egyszerű telepítés

Telepítése aligha lehetne egyszerűbb. Nem kell plusz alapozás, bármilyen egyenes felületre azonnal lehelyezhető és feltölthető. A konnektorba bedugva pedig már indulhat is a relaxáló vízi masszázs vagy a vidám pancsolás a legkisebbekkel.Délelőtt a gyerekek pancsolhatnak benne, hogy aztán este pároddal élvezhessétek a tökéletes ellazulást és a pihentető masszást.

7. Beépített víztisztítás

A medence tiszta vízéről a beépített ózongenerátor gondoskodik. Ez a rendszer naponta kétszer, automatikusan szűri a teljes vízkészletet, hogy az sokáig tiszta és friss maradjon. Az oxidációs folyamatok erejére épül a tisztítás, ezért csak minimális vegyszerre lesz szükséged a Softub víztisztaságának megőrzéséhez!

8. Tágas belső tér

A közel 40 éves múltra visszatekintő Softub rendkívül népszerű csendessége, energiatakarékos kialakítása és könnyedsége miatt. De van még valami, ami miatt a kisgyerekes családok kifejezetten szeretik. Ez nem más, mint az osztatlan medencebelső. A Softub jakuzziban nincsenek a test vonalait követő ülések vagy fekvőhelyek, ezért tágas, játékra és pancsolásra is tökéletesen alkalmas teret kapsz általa. 

A Softub medencékben megtalálható a profi jakuzzik minőségi hőtartása, vízszűrése és masszázsélménye, ami valóban víz és levegő keverékének befúvásával éri el a masszírozó hatást. Az egész család számára tartogat kellemes perceket. Könnyű kezelni, használni, telepíteni, mozgatni és nagyon könnyű megszeretni is!

Látogass el a SpaTrend bemutatótermeinek egyikébe és próbáld ki személyesen is ezt a különleges masszázsmedencét!