Védd a kültéri bútoraidat hirtelen jött eső ellen

Egy hirtelen jött zápor vagy a távollétünkben lezajló nagyobb vihar komoly fejtörést okozhat, ha fedetlen helyen vannak a kültéri bútorok vagy a párnák. Mivel nem tudunk mindig kirohanni és ezeket átpakolni vagy begyűjteni, ezért érdemes olyan textilt választani, ami jól állja az időjárás rohamait. Ennek hiányában pedig bizton számíthatunk a Softcare védelmére!


A Softcare kültéri bútorszövet protektor egy könnyen felvihető készítményt tartalmaz, ami megakadályozza, hogy az anyagok felszívják a vizet. A szórófejes flakonból könnyű a kívánt felültre juttatni a védőpermetet, ami száradás után vízlepergetővé tesz bármilyen felületet. 

Használhatod kültéri és beltéri bútoraidon, párnákon, de akár ruházaton is, ahogy a videóban is látszik. A kívánt felület tapintása, színe ettől egyáltalán nem változik, így érdemes élni ezzel a láthatatlan védőréteggel, ha egész szezonra kint hagyod a bútorokat.

Egy flakon (500 ml) körülbelül 5 – 7 m2 kezelésére elég, és tulajdonképpen bárhol bevetheted, ahol a legkisebb esélye is van annak, hogy az anyag vízzel, párával találkozik. Ezért beltéri medencék mellé vagy kisgyerekek szobájába is érdemes lehet használni. Az eljárást elég csak 1-2 évente megújítani, hogy garantáltan vízlepergető maradjon a felület, és ne kelljen aggódnod a hirtelen jött esőzések miatt.

A Softare kültéri bútorszövet protektorral hosszabb ideig, aggodalom nélkül élvezheted majd kültéri bútoraid kényelmét!