A 3 legfontosabb vásárlási szempont masszázsmedencékhez

A masszázsmedence vásárlást mindig komoly mérlegelésnek kell megelőznie, hogy az egyre szélesedő választékból biztosan azt vidd haza, amely hosszú távon örömet és hasznos élvezeteket ad majd az egész családnak. Segítünk, hogy miket érdemes átgondolnod a választás előtt.


Jetek

A masszázsmedencék lelke a befúvórendszer, amely nagy fokú változatosságot mutat, de vásárláskor ne annyira a jetek számát, hanem azok elhelyezkedését és típusait nézegesd. Mire használod majd a medencét? Mely területeket szeretnéd leginkább masszíroztatni? A masszázs erőssége a közvélekedéssel ellentétben nem növelhető a több befúvóval,  épp ellenkezőleg: minél kevesebb befúvó van a medencében, az élmény annál intenzívebb.

Hangulat
A masszírozás mellett a legtöbb medence olyan extra kiegészítőket is tartalmaz, amelyeket emelik egy-egy fürdőzés fényét. Olykor szó szerint is. A meleg vízben való relaxáláshoz kitűnően mennek a szín- és fényterápiás eszközök. Ezek a vizuális élményen túl a kikapcsolódást és a stresszoldást is szolgálják, ezáltal még pihentetőbb lesz a masszázsmedencében való fürdés.

Garancia és ár
Ha a belső tulajdonságokat sikerült kiválasztani, akkor marad a külső és az ár. A változatos színben és formában érkező medencéknél az ár is egy szélesebb skálán mozog, de itt is érdemes a nyilvánvaló mögé nézni. Az árat mindig a kapott értékkel együtt vizsgáld. Milyen garancia tartozik az árba, mit ajánl még a forgalmazó a medence mellé? A telepítéstől és a karbantartásig sok mindent belekalkulálhatnak a vétel árba - különösen akciók idején, ezért mindig kérdezz rá arra, hogy pontosan mit tartalmaz a csomag.