A reggeli jakuzzizás 3 áldásos hatása

A jakuzzizást gyakran az esti időponthoz kötjük, hiszen ilyenkor van szükségünk a forró víz stresszlevezető hatására és a masszírozás kényeztetésére. Valójában azonban ugyanolyan jó, ha reggel csobbanunk a medencébe, sőt! Jöjjön 3 dolog, amiért érdemes kipróbálni a napindító jakuzzizást!


Aktívan tart

Vannak az életben olyan napok vagy időszakok, amikor a motiváció visszazuhan és a munkavégzés nyögvenyelőssé válik. Télen könnyű belecsúszni a kedvtelenség szürkeségébe, amikor az ágyból kikelni is komoly feladat. Egy fáradtan ébredést könnyen át tud fordítani a masszázsmedence és meleg vizes hidromasszázs. A meleg ellazít, a masszázs felpörget és a véráramlás is fokozódik. Egy gyors szekció, akár mozgással is kombinálva garantáltan felébreszt és segít, hogy visszanyerd aktivitásod és tettrekészséged. Sőt, még az éjszaka elfeküdt, fájó tagokból is kiűzi a feszültséget, így idősebb korban kifejezetten ajánlott a reggeli jakuzzizás!

Segít motiváltnak maradni

A motiválatlanság és a munkakedv hiánya gyakran abból ered, hogy túl sok a feladat, amelyek egyszerűen beborítanak és megbénítanak. Egy 20 perces reggeli masszázsmedence szeánsz pont elég arra, hogy a vízben, kényelemben és zavaró kütyük nélkül, felkészülj a napra. Listát készíts, prioritást állíts és eltervezd a napodat. Egy rendszer felállításával visszanyerheted a kontrollt és aktívan, tettre készen vetheted bele magadat a napi teendőkbe!

Beindítja az emésztést!

Az éjszakai pihenés és regeneráció után a reggeli jakuzzizás egy nagy energialöketet ad a testnek, ami jól indítja a napot. Az álmos, szürke téli reggeleken sokat számít, hogy a forró vízben megélénkül a véráramlás és ezzel a sejtekhez több oxigén és tápanyag jut. A test sejt szinten beindul. A salakanyag szállítás felgyorsul és felpörög az emésztés. A reggeli kávé vagy tea a fokozódó emésztés és véráramlás miatt gyorsabban felszívódik, ami ugyancsak hozzásegít felkészülten és a fáradtságot legyűrve kezd a napot!

A masszázsmedence reggeli használata tehát télen és különösen a 40 feletti korosztály számára ideális, de előnyeit az év minden napján élvezheted. Ha reggel egy kis plusz motivációra és tettvágyra áhítozol, akkor csak csobbanj egyet a jakuzziban és könnyebben indul majd nap!