A játék nem tilos a jakuzziban, kivéve ezt!

A vízben mindenki egy kicsit gyerekké válik újra, de a masszázsmedence limitált helyet kínál a vizes játékokhoz. Van olyan szórakozás, amit érdemes nagyobb terekre tartogatni.


Egy vízálló társasjáték vagy pakli kártya tökéletes a masszázsmedencében, de amikor összegyűlik a társaság az aktívabb játékok is hamar előkerülnek. Az ugrálás, a pancsolás és fogócskázás azonban szigorúan tilos a jakuzziban. Nem azért mert bármi jónak az elrontói lennénk, de ezek azok a játékok, amik könnyen kicsúszhatnak az irányítás alól és sérülés lesz a vége.

A masszázsmedencék alja ugyanis nem mindig egyenes, az ülések és fekvőhelyek sok helyet foglalnak, viszont a víz felszín alatti területet nem könnyű átlátni, pláne, ha a jetek is be vannak kapcsolva. Egyetlen rossz mozdulattal kifordulhat a boka, ugrálásnál bárki ráeshet a kiálló részekre és egymás lökdösése is okozhat balesetet. Jobb a heves vízi csatákat a nagyobb úszómedencékbe vagy nyílt vizekre száműzni és a jakuzzi limitált helyét figyelembe véve, a masszázsmedencébe csak olyan játékot bevinni, amihez nem kell nagy hely és aktív mozgás.