A masszázsmedence pozitív hatásai az elmére

A jól megérdemelt pihenés lélekemelő voltáról talán nem is kell hosszasan beszélni, de vannak olyan helyek, amelyek képesek fokozni a relaxál hatást. A masszázsmedence ezek egyike.


A gyógyfürdők, a meleg vizes medencék és a masszázsmedencék is képesek teljesen ellazítani a testet, és kikapcsolni a folyton üörgő agyat. De mi a titkuk ezeknek a helyeknek? A víz melege? A víz ásványi összetétele? Vagy csak az, hogy ezeket a tevékenységeket a pihenéssel, lazítással kötjük össze?

A válasz, mint sok más esetben is, összetett. A mentális kikapcsolódás és feltöltődés nagyban összefügg a test fizikai tehermentesítésével, ami a víznek köszönhető.

A víz felhajtóereje leveszi a terhet az izületekről és izmokról. A meleg nyugtatóan és csillapítóan hat az izomfeszülésekre, amitől az egész test elernyedt állapotba kerül. A semmiben lebegés felemelő érzése a víz ölelő melegével kombinálva elringat, kiszakít a mindennapokból, és aki hagyja magát, azt messzire repíti a gondoktól.

A masszázsmedencék változatos masszázsprogramja segít ellazítani a testet, csökkenteni a fájdalmakat, hogy ne ragadjunk bele a mába. A pozitív élettani hatások tehát nem korlátozódnak a testre, azon keresztül a lélekhez is utat talál a pihenés, így egy masszázsmedencével tényleg örök nyaralást vásárolhat. Kikapcsolódást a testnek és a léleknek egyaránt!

Caldera Spas bemutatótermi készletének exkluzív kiárusításával szeretne mindenkit a kipihentebb és egészségtudatosabb életmód felé mozdítani: regisztráljon a weboldalon, s látogasson el a MAXCity-be, hogy élőben is megtekintse a masszázsmedencék széles választékát.