A világ legkönnyebben telepíthető jakuzzija

Gyerekbarát, könnyen tisztán tartható és problémamentesen telepíthető a Softub masszázsmedence, ami legkisebb, legmagasabb helyekre is könnyen bevihető. Nem csoda, hogy az egyik legnépszerűbb jakuzzi típussá vált puhasága, formája és hatalmas belső tereinek köszönhetően.


A Softub egy teljes értékű masszázsmedence, kirívóan jó hőszigeteléssel, remek felépítéssel és rugalmas csövezéssel, ami még puhábbá és rugalmasabbá teszi a medencét. Persze nem a felfújható medencék tartás nélküli puhaságáról van szó, a Softub oldalára nyugodtan rá is lehet ülni, de mégis van az anyagban annyi mozgástér, hogy akár 20 %-kal csökkenthető a külső mérete. Ha kisebb nyílászárón vagy éppen egy lépcsőfordulón kell átmanőverezni a szerkezetet a telepítéshez, azt is könnyen meg tudjuk tenni. Akár egyedül is, hiszen a medence rugalmassága mellett csekély súllyal is rendelkezik. A leszerelhető és külön mozgatható gépészet a nehezebb, ez 30-50 kg között mozog, míg a medence test a 30 kg sem éri el. Mivel ez együttesen sem éri el a 100 kg-ot, így szinte bárhova telepíthető, anélkül, hogy statikailag meg kellene erősíteni a jakuzzi helyének kiszemelt területet. Teraszok, városi erkélyek és magas, nehezen hozzáférhető helyek esetén tökéletes választás a Softub, ahogy az a videóból is kiderül.

A mozgathatóság mellett nagy előnye ennek a típusnak, hogy plug-n-play rendszerrel telepíthető, tehát az elektromos hálózathoz sem kell hozzányúlni, csak egy közeli konnektorra lesz szükség, ahova bedugható a medence. Egyszerű, akár segítség nélkül is telepíthető modell, ami a kiszállítás napján, azonnal használatba is vehető.

Nézd meg a videót és tudj meg többet erről a különleges masszázsmedencéről! Ha pedig szeretnéd személyesen is megtekinteni a Softub modelljeit, akkor látogass el szeptember 6-áig a SpaTrend Expo Global rendezvény négy helyszínének egyikére!