A világ legkönnyebben telepíthető masszázsmedencéje a városban is megállja a helyét

A forró víz ősi élvezet, de a modern masszázsmedencék folyamatos fejlődéssel teszik egyre jobbá és gazdaságosabbá az élményt. Ma már létezik olyan jakuzzi is, aminek a telepítése nem bonyolult, nem kell erős alapot építeni és könnyen beüzemelhető. Instant hidromasszázs!


A HotSpring medencék testvér brandje a FreeFlow, ami egybeöntött héjával és gyorsan telepíthető rendszerével az azonnali fürdőzésre vágyók igényeit szolgálja ki. A környezetbarát eljárással gyártott medence olyan könnyű víz nélkül, hogy egy személyautóval is bárki hazaviheti és akár egy társasház erkélyen is felállíthatja.

Külön alapozásra nincs szüksége, elég ha egyenes felületet biztosítunk a számára, ami lehet járólap vagy parketta is. Ezen kívül egy vízfeltöltő csapra és egy minimális technikai előkészületre van csak szükség, hogy indulhasson a forró vizes masszázs. Időtálló kialakítása és egyszerű kezelhetősége miatt a bérbeadásra szánt ingatlanba, nyaralóba és városi otthonokba is ideális.

A változatos méretű és formájú medencék között mindenki megtalálhatja a számára ideálisat, akár párjával együtt szeretne relaxálni, akár 6 barátjával együtt bulizna a jakuzziban!