Kert nélkül sem kell lemondanod a jakuzziról

A forró víz ősi élvezet, de a modern masszázsmedencék folyamatos fejlődéssel teszik egyre jobbá és gazdaságosabbá az élményt. Ma már létezik olyan jakuzzi is, aminek a telepítése nem bonyolult, nem kell erős alapot építeni és könnyen beüzemelhető. Instant hidromasszázs, akár az erkélyen vagy a lakásban is.


A HotSpring medencék testvér brandje a FreeFlow. Ez az egybeöntött héjával és gyorsan telepíthető rendszerével az azonnali fürdőzésre vágyók igényeit szolgálja ki. A környezetbarát eljárással gyártott medence olyan könnyű víz nélkül, hogy egy személyautóval is bárki hazaviheti és akár egy társasház erkélyen is felállíthatja.

Külön alapozásra nincs szüksége, elég ha egyenes felületet biztosítasz a számára, ami lehet járólap vagy parketta is. Ezen kívül egy vízfeltöltő csapra és egy minimális technikai előkészületre van csak szükség, hogy indulhasson a forró vizes masszázs. Időtálló kialakítása és egyszerű kezelhetősége miatt a bérbeadásra szánt ingatlanba, nyaralóba és városi otthonokba is ideális.

A változatos méretű és formájú medencék között mindenki megtalálhatja a számára ideálisat, akár párjával együtt szeretne relaxálni, akár 6 barátjával együtt bulizna a jakuzziban!

Még ennél is könnyebb a városi életbe integrálni a Softub medencéket. Ez a puha, enyhén összenyomható falú masszázsmedence könnyen felguríthat a lépcsőn kör alakú kialakítása miatt és az ajtókon át átfér. A súlya mindössze 50-70 kg és a világ legcsendesebb masszázsmedencéjeként garantáltan nem zavarja majd a szomszédokat sem. Telepítése még a FreeFlow medencéknél is egyszerűbb, semmilyen különleges előkészületre nincs szükség, csak egy normál konnektorra. 

Az egyszerű üzemeltetésű, profi masszázsmedencék különleges modelljeivel május 16-áig személyesen is találkozhatsz a SpaTrend Expón!