Alvászavarral küzd? Irány a medence!

Nehezen alszik el? Ha el is alszik, úgy érzi, hogy nem alszik mélyen és szinte fáradtabban kel fel, mint ahogy lefeküdt? Akármilyen fáradt órák hosszat forgolódik álmatlanul? Nincs ezzel egyedül… De ne aggódjon, van rá természetes megoldás. Altatók és egyéb gyógyszerek helyett próbálja ki a meleg víz gyógyító hatását. Irány a masszázsmedence! Szép álmokat!


A legújabb kutatások szerint minden negyedik ember küzd vagy küzdött már alvászavarral és minden tízedik embert érint a krónikus álmatlanság azaz inszomnia. A szakemberek szerint egy átlagos felnőttnek napi 7-9 óra alvásra lenne szüksége optimális esetben, de a mai stresszes, rohanó világunkban gyakran ennek csak a fele valósul meg. Sokszor, még ha lenne is rá elég időnk, akkor sem tudunk elaludni, mert az aznapi történések, másnapi feladatok, megoldandó problémák villódznak agyunkban, így sajnos esélyünk sincs a pihentető alvásra.

A meleg vizes medencék és masszázsmedencék egyik legismertebb pozitív hatása, hogy segíti az ellazulást, a testi és lelki regenerációt. Amerikai kutatások szerint egy kis esti relaxáció a masszázsmedencénkben csodát tehet velünk, hiszen amikor kiszállunk a meleg vízből, testünk hőmérséklete hirtelen lecsökken, mely azt jelzi szervezetünknek, hogy elérkezett az alvás ideje. Ha medencénk hőmérsékletét pár fokkal magasabbra állítjuk a megszokottnál, még nagyobb esélyünk van a pihentető alvásra, mivel minél nagyobb mértékű a test hőmérséklet csökkenése, annál mélyebb lesz az álmunk – állítják az amerikai tudósok. Szerintünk egy próbát mindenképpen megér!

Egy otthoni masszázsmedencével mindez könnyen megvalósítható. Látogasson el a könnyen telepíthető és energiatakarékos masszázsmedencék otthonába, válassza ki az önnek legmegfelelőbb jakuzzit és ébredjen kipihenten és frissen akár már holnap!