Amerika kedvenc masszázsmedencéi rejtett költségek nélkül

Vásárlásnál hajlamosak vagyunk a bekerülési költségeket nézni és elhanyagolni az üzemeltetési, karbantartási és egyéb költségeket, amelyek aztán szépen összeadódnak és nem várt meglepetéssel szolgálhatnak. Ha nem szeretnél a masszázsmedence vásárlás során is így járni, a SpaTrend szakértő munkatársaira számíthatsz.


A SpaTrend közel 20 éve foglalkozik jakuzzik és ehhez tartozó kiegészítők értékesítésével, és mára a piac vezető cégévé nőtték ki magukat, rengeteg gyakorlati tapasztalattal. Pontosan tudják, hogy mi kell ahhoz, hogy egy masszázsmedencét hosszú évekig boldogan használhasson a tulajdonosa, és ne a felmerülő plusz költségek keserítsék meg fürdőzéseket. 

A rejtett vagy váratlan költségeket, Anna Laitin szerint (a CR pénzügyi igazgatója), a megkérdezettek 96%-a tartja frusztrálónak, mégis egyre népszerűbb ezek alkalmazása a mai kompetitív világban, hogy az áruk olcsóbbnak tűnjenek. A negatív érzés kialakulása ráadásul teljesen független magától az összegtől, minden esetben bosszantó. A vizsgálatok szerint, amikor valaki nem bekalkulált kiadással szembesül, az a büntetések megfizetéséhez hasonló érzetet vált ki az agyban, és ez hosszú időre megkeserítheti az örömöt. 

A SpaTrendnél nem kell erre számítanod, itt pontos és mindenre kiterjedő kalkuláció vár a jakuzzikkal kapcsolatban. Mikre készülj?

A minden esetre személyre szóló tanácsadásban alaposan körbejárják az igényeidet. Hova, milyen és mekkora masszázsmedencét szeretnél. Ez azonban csak a kezdet. Hiszen egy professzionális masszázsmedencét szállítani, telepíteni kell, amihez akár az előzetes tereprendezés is hozzátartozhat. Ez után jöhetnek az extrák, amelyekkel kényelmesebben használhatja a család a medencét. A thermo tető ma már szinte alaptartozéka egy minőségi jakuzzinak, de kérhetsz tetőemelőt, hogy egyszerű, akár a lakásból elvégezhető legyen a mozgatása, egyetlen gombnyomással.

A lépcsőkről, a korlátokról és a beépíthető audiovizuális rendszerekről nem is beszélve. Ha már kiválasztottál mindent, ami a tökéletes hidromasszázs élményt kínálja majd otthonodban, akkor még mindig ott van a karbantartás és vízkezelés nem elhanyagolható kérdése. Ehhez is kapsz majd hasznos tanácsokat, termékajánlatokat, hogy pontosan lásd mit jelent a hétköznapok szintjén egy masszázsmedence fenntartása és akár napi szintű használata. Forintra lebontva!

Ha szeretnél személyes tanácsadásra jelentkezni, bátran keresd fel a honlapot vagy személyesen a hozzád legközelebb eső telephelyét a SpaTrendnek és garantáltan rád talál az ideális masszázsmedence.