Kétszemélyes napozóágy árnyékolóval

Az igazán jó idő még egy kicsit kéreti magát, de hamarosan elkerülhetetlenül megérkezik a kánikula és vele a kerti pihenés igazi aranykora. Készülj fel a kültéri kikapcsolódásra és szerezd be már most a kétszemélyes napozóágyat, amit egész évszakban használhatsz, ráadásul nem is feltétlenül egyedül. A Bellano kétszemélyes napozója az egész család örömét szolgálja majd.


A magas minőségű Domus Ventures család kétszemélyes napozóágya, a Bellano egy igazi különlegesség a piacon. Nagy mérete miatt kényelmesen megpihenhetsz a puha felületén vagy pároddal, gyermekeiddel együtt élvezhetitek a semmit tevést. 

Az alumínium vázas ágy könnyű és tartós anyagokból készül, melyek ellenállnak az időjárás viszontagságainak is. Jöhet eső vagy kínzó napsütés, a Bellano mindenre fel van készülve. Polyrattan borítása remekül bírja az esőt, akárcsak a jachtok fedélzetén is előszeretettel használt műbőr huzata. A felnyitható árnyékoló pedig menedéket nyújt az erős napsütés elől és a bőrödet is védi a leégéstől.

A Bellano kétszemélyes napozóágy könnyen mozgatható és lábai stabilan állnak a földön és a fejtámlája is állítható a maximális kényelem érdekében. Ráadásul a fejtámlák nemcsak együtt, hanem egymástól függetlenül is állíthatóak, hogy mindkét lustálkodó számára a legideálisabb körülményeket teremtse meg.

Visszafogott színeivel, elegáns vonalvezetésével tökéletes kiegészítője az igényes teraszoknak és a zöldellő kerteknek, ahol egy lusta délután eltöltése relaxáló élménnyé válik.