Amikor a puhaság körülölel: plüss borítású medence

A masszázsmedencék a kényelem és a testet elringató kényeztető pihenés nagykövetei, de a gyártók még ezt is tudják fokozni. Nincs több műanyag borítás és merev forma, helyette itt a Softub lágy puhasága.


A finom, bőrnek is kedves anyaggal borított Softub burkolat a vízben ülve és kivülről is nagyon hivogató. A műanyag távolságtartó ridegségét puha, simogató plüss anyagra cserélték, amely nemcsak tapintásra kellemes, de a hőtartó képességei is egészen kiválóak. Az idősebb és fiatalabb generáció számára is biztonságosabb medencék borításál eredetileg thermo tetők készültek, így biztos lehet benne, hogy a medencében - a külső hőmérséklettől függetlenül - mindig a beállított hőmérséklet fogadja.

A jelenleg háromféle méretben kapható Softub a romantikus fürdőzéseket, a csoportos medencés bulikat és az egészségmegőrző szeánszokat is képes különleges eyeménnyé változtatni. A telepítése pedig még sosem volt ilyen könnyű egy masszázsmedencének. Az összenyomható medencetest miatt szinte bármilyen kis helyen, ajtón vagy kertkapun bevihető egy Softub, és máris indulhat a simogató fürdőzés.

Tapasztalja meg ön is a teljes szellemi és fizikai felfrissülést, mindezt ráadásul saját kertjében, vagy teraszán: fedezze fel a Softub izgalmas világát, és találja meg az ön igényeit maximálisan kielégítő masszázsmedencét, ami nap mint nap egészsége szolgálatában várja majd otthonának meghitt környezetében.