Az idei év legsikeresebb árnyékolója

Ahogy berobban a kánikula, úgy értékelődik fel a hűs árnyék a kertekben és nyitott teraszokon, enélkül nem is ajánlott tartósan kint tartózkodni napközben. De mitől lesz jó választás egy árnyékoló? Miért lesz egy-egy darab sikeresebb, mint a többi?


Az első és legfontosabb, hogy nagy felületen, valódi árnyékot adjon. A jó minőségű vászon ehhez elengedhetetlen, mert enélkül értelmét veszti az eredeti funkció. De a vászon mellett legalább ilyen fontos a tartókar elhelyezkedése. Szerencsére egyre népszerűbbek a Marbellához hasonló, oldalkaros megoldások. A középkaros ernyőkkel ellentétben, ez a kialakítás sokkal jobban kihasználható árnyékolt területet ad.

A Marbella Plus népszerűségének is ez az egyik, de koránt sem az egyetlen oka. A Jardinico cég eleganciáját hordozó napernyő stabil, szélálló talppal és minden irányba elforgatható várszerkezettel rendelkezik. Az alábbi videóban láthatjátok, hogy tényleg milyen sokoldalúan forgatható és mozgatható a vászon.

Rengeteg lehetőség, stabil tartás és könnyű mozgathatóság jellemzi tehát ezt a 3x3 méteres árnyékolót, ami kiváló ár-érték aránnyal lopta be magát a vásárlók szívébe. A prémium napernyők piacon, a Jardinico Marbella Plus az egyik legjobb választás kánikula ellen!