Az új Highlife jakuzzikkal kihozhatod a maximumot a hidroterápiából

Amikor eldöntöd, hogy egy jakuzzival bővíted a külteredet, akkor jöhet a keresés és kutatás a tökéletes masszázsmedence után. A már itthon is nagyra duzzadó kínálatban azonban könnyű elveszni, és a hangzatos ígéretek valamint meggyőző specifikációk mögött is nehéz meglátni a valódi felhasználói élményt! Milyen márka és milyen medence legyen a befutó?


A luxus jakuzzik piacán rengeteg a kiváló ajánlat, a legjobb pedig kétség kívül az a medence, amelyet valóban rendszeresen használsz majd. Az egészségügyi pozitívuk kiélvezéséhez fontos a rendszeres hidromasszázs, ezért a látványos külső és az erős motor mellett a személyes szimpátia is elengedhetetlen. Az évekig tartó elégedett használathoz azonban még ennél is több kell: könnyen karbantartható medence, egyszerű vízkezelés, energiahatékony működés és változatos masszázsprogram. Mindehhez pedig olyan minőségi alapanyagokból készült jakuzzi kell, amelyet akár az év minden napján használhatsz az elkövetkező 10 évben, anélkül, hogy cserben hagyna.

Ezt a kompromisszum mentes jakuzzi élményt kínálja az amerikai HotSpring Highlife kollekciója!

Már az első merüléstől érezni fogod a medencében rejlő szakértelmet, ami hozzásegít egy kényelmes, stresszmentes és fittebb élethez. A napi 20 perces jakuzzizás segít beindítani a napot vagy éppen csökkenteni a nap végén a stressz tüneteit. Használhatod arra a meleg vizes masszázst, hogy a lusta napokon is átmozgasd az izmaidat és megdolgoztasd az érrendszeredet, és arra is, hogy a sportolás után felfrissítsd magad és leszámolj az izomlázzal! Bármi is a célod, a vízből úgy szállsz majd ki, hogy jobban érzed magad fizikailag és mentálisan is.

A kiváló felhasználói élményt kínáló Highlife sorozat energiatakarékos üzemelése prémium minőségű hőszigeteléssel és medencére szabott thermo tetővel társul, így egész évben kedvezményes áron tartja a meleg vizet a jakuzzi, hogy bármikor csobbanhass, ahogy a kedved tartja. A tisztaságról az összetett szűrőrendszer és egy különleges sóbontó rendszer gondoskodik, amely minimális klór segítségével tartja tisztán, frissen és illatosan a jakuzzi vizét.

A kifogástalanul működő jakuzzik gondtalan és élvezetes fürdőélményt nyújtanak az egész család számára, éjszaka pedig hangulatos és romantikus helyszínné válnak a víz alatti világítás meghitt fényének segítségével. A külső és belső fények változtatható színe még magasabb szintre emeli a fürdőélményt és igazi luxus kikapcsolódássá változtatja a hidromasszázst!

Ha szeretnéd te is kipróbálni a HotSpring medencék szaktudását és azt a magával ragadó élményt a vizébe merülve átélhetsz, akkor keresd fel a SpaTrend ürömi bemutatótermét, ahol feltöltött medencék várják az érdeklődőket!