Nappali a teraszon

Mostantól itthon is elérhetőek a holland WOW kerti bútorok, amelyek egy valódi nappali hangulatát teremtik meg a teraszon. A kényelmes és puha párnákkal rendelkező ülőgarnitúrák tökéletesen időjárásállóak és kimagasló minőségük minden évszakban maradéktalan pihenést kínál a kertben vagy a teraszon!


A WOW kerti bútorok a beltér kényelmét egyesítik a kültéri alapanyagokkal, így lehetővé téve, hogy a szabadban töltött idő is ugyanolyan kényelmes környezetben történjen, mint amit megszokhattunk a lakásban. A fiatal, innovatív és minőséget megkövetelő tervezőcsapat olyan termékeket álmodott meg, amelyek kinézetükben és puhaságukban is a nappalik ülőgarnitúráit idézik. Mindehhez azonban erős, strapabíró és az időjárás rohamait is kiválóan álló alapanyagokat választottak, hogy a bútoraik megfeleljenek a kültéri követelményeknek.

A bútorok váza víz- és időjárásálló kompozit fa panelekből készül, amelytől stabillá és megingathatatlanná válnak. Emellett légáteresztő belső feszítő pántokat, valamint horgonyzott és porszórt fém alkatrészeket használnak a szerkezet szilárdságának növeléséhez, hogy ne csak időjárásálló, de időtálló bútorok legyenek, amelyeket évekig használhatsz majd a kertben.

Az időjárásállóság a bútorokat fedő szövetekre is kiemelten vonatkozik. Az újrahasznosított alapanyagokból készült szintetikus textilszál magas kopásállósággal rendelkezik, nem sérülékeny és jól bírja az esőt és az UV sugarak támadásait is. Nagyon gyorsan megszárad, antibakteriális hatású és nem kell attól tartanod, hogy idővel megkopik a szín és az anyag. A kiváló minőség garancia a tartósságra, amihez az is hozzájárul, hogy nagyon egyszerűen lehet gondozni és karbantartani a szövetet.

Szinte semmilyen foglalkozást nem igény az anyag. A port, a vizet és a szennyeződéseket egyszerűen le kell róla söpörni vagy egy nedves ruhával letörölni. Vízlepergető hatása miatt nem szívja meg magát könnyen vízzel, ezért akár fedetlen teraszokra is ajánlható. A tavasztól őszig bátran használatod őket.

Ha szeretnél több időt tölteni a szabadban, de nem akarsz lemondani a designos, kényelmes kanapéról sem, amin bármikor megpihenhetsz, akkor válaszd a WOW kompromisszummentes megoldásait. Tudj meg többet a holland kerti bútor családról, amely most már itthon is elérhető a GardenTrend kínálatában!