3 érv a HotSpring jakuzzik mellett

A meleg vizes hidromasszázs napi élvezete olyan egészségügyi és lelki pozitívumokat tartogat, amelyektől érezhetően javul az életminőséged. Ha még keresed álmaid masszázsmedencéjét, akkor ne hagyd le a listádról az amerikai HotSpring jakuzzikat sem, amelyek 40 éve tartják piacvezető helyüket a jakuzzi piacon! Jöjjön 3 érv, hogy miért tökéletes választás egy HotSpring!


1. Legendás masszázs

A HotSpring medencék széles befúvóválasztékkal, állítható erősségű vízsugárral és különleges masszázsprogramokkal rendelkeznek. A férőhelyek mindegyik egy kicsit más élményt nyújt, és a különféle masszázsélményt (mozgó, pulzáló, forgó) nyújtó jetek között ott van a Moto-Massage befúvó rendszer is. Ez az egyedi, levédetett (tehát csak a cég modelljeiben található) jet két mozgó vízsugárral dolgozik és a gerinc melletti tartó izmokat lazítja el hatásos módon. Bár mozgó vízsugárról van szó, a jet maga nem tartalmaz mozgó alkatrészt, ezért minimális az esélye annak, hogy tönkre megy. A gondosan elhelyezett befúvók a stratégiailag fontos pontokat veszik célba, ezzel maximalizálva a masszázs hatékonyságát. Mindezt kényelmes, a test vonalait követő és állítható nyakpárnával ellátott férőhelyeken élvezheted, így garantált a relaxálás és az üdítő testmasszázs élménye!

2. TradeCertified gyártó

A HotSpring Spas masszázsmedencéit gyártó Watkins Wellness 2006 óta minden évben elnyerte a TradeCertified címet, ami azt jelenti, hogy egy független szakemberek által összeállított szempontrendszernek tökéletesen megfelel. Egy független, harmadik fél által megszabott követelmények az egyre bővülő medence piacon hivatottak megkülönböztetni a magasabb minőséget, és jelezni a vásárlók felé a jakuzzik objektíven mérhető kvalitásait. Ez a jelzés segít eligazodni a fizetett hirdetések világában, és megmutatja, hogy mely gyártók medencéi felelnek meg a legmagasabb elvárásoknak! A HotSpring jakuzzik nemcsak kiváló minőségüknek köszönhetik a TradeCertified minősítést, de a vásárlóelégedettség és az eladók szakértelme is kimagasló, ami biztosítja a jövőbeni tulajdonosokat, hogy a vásárlás és telepítés után sem maradnak magukra!

3. Szigetelés felsőfokon

A HotSpring medencék prémium hőszigetelése segít az üzemeltetése költségeket alacsonyan tartani mindennapi használat mellett. A cég tervezői folyamatosan dolgoznak az innovatív fejlesztéseken, hogy még jobb és jobb hatásfokot élvezhessenek a tulajdonosok. Ennek köszönhetően a Highlife medencék egy bordázott, üreges tartószerkezeten nyugszanak, így nem érintkeznek közvetlenül a talajjal. Ezt az üreges részt nagy sűrűségű habszigetelés (Fibercor) tölti ki, ami négyszer olyan sűrű, mint a legtöbb medencében található PUR-hab. Oldalról és alulról tehát szinte nulla a medence hővesztesége. Ezt egészíti ki a modellekre szabott thermo tető, amelyek pontos illeszkedéssel akadályozzák a víz párolgását ésa hő elszökését a hatalmas vízfelületen keresztül. Ezzel bezárult a kör, és ha minden használat után felteszed a tetőt, akkor gyakorlatilag nem kell számolnod hő- és vízvesztéssel!

Nézd meg a saját szemeddel és próbáld ki a saját bőrödön a HotSpring medencék első osztályú kvalitásait a SpaTrend bemutatótermeibe, és használd ki a 20 éves SpaTrend jubileumi ajánlatait, hogy kedvezményes áron hazavihesd álmaid masszázsmedencéjét!