Az ürömi otthoni wellness kiállítás pompás megnyitója

Sokan álmodoznak arról, hogy az otthonukban a luxushotelek wellness részlegéhez hasonló kényelmet teremtsenek meg, hogy ne kelljen szobát foglalni, utazni, sorban állni a pezsgőfürdőzéshez, relaxációhoz és lazításhoz. Nekik szól az ország talán legnagyobb jakuzzi kiállítása és vára, a SpaTrend Expo!


Hagyományosan augusztus utolsó és szeptember első hetében hihetetlen masszázsmedence, kerti bútor és grill választékkal várja az ország minden pontjáról a látogatókat a SpaTrend Expo Jakuzzi Kiállítás és Vásár.

Az otthoni wellness iránti igény Magyarországon a kétezres évek derekán kezdett erősödni. Akkoriban az internetes tájékozódás lehetőségei még viszonylag korlátozottak voltak, így aki masszázsmedencére vágyott, kevés információból, nagyon nehezen ismerhette meg az Amerikában már több évtizedes múlttal rendelkező, igazán kedvelt wellness eszközöket.  Ebből született meg a SpaTrend Expo ötlete. A SpaTrend tulajdonosa, Vezse Roland szerette volna összehozni mindazokat, akik otthonukat, kertjüket komfortosabbá, életmódjukat egészségesebbé, otthoni pihenésüket teljesebbé szerették volna tenni, de nem tudták, hogyan vágjanak bele.

Az első kiállítás a SpaTrend ürömi központjában olyannyira jól sikerült, hogy újabbak követték, és a nyár végi jakuzzi seregszemléből igazi hagyomány lett

A SpaTrend csapata immár 33. alkalommal készült az otthoni wellness rajongók országos találkozójára, melynek ünnepélyes megnyitója idén sem maradhatott el.

Ha Önt is magával ragadta a SpaTrend Expo Jakuzzi Kiállítás és Várásár hangulata, régóta vágyik egy igazán jó minőségű masszázsmedencére, esetleg most készült el a kert, a terasz, és szívesen rendezné be prémium kerti bútorokkal, napernyővel, vagy grillsütővel, akkor érdemes ellátogatnia a rendezvényre. A hatalmas érdeklődés miatt ráadásul szeptember 10-ig biztosan megtekinthető lesz a kibővített kínálat. Ha otthoni wellness, akkor SpaTrend Üröm!