Otthoni wellnesszel egészségesebben, boldogabban

A rohanó, stresszes életmód, az iskolakezdés, a kevés, vagy nem megfelelő pihenés hatással van egészségünkre, közérzetünkre, hangulatunkra. A minőségi kikapcsolódásra egyre növekvő igény mutatkozik, azonban az emelkedő üzemanyagárak, a kiszámíthatatlan repülőjáratok egyre nehezebben kivitelezhetővé teszik az utazást belföldön és külföldön egyaránt. Sokan keresik emiatt az otthoni lazítás és kikapcsolódás lehetőségeit, mely napjainkban nem csak a beltérre szorítkozik, a terasz, a kert és a wellness tér funkcióit egyre többen fedezik fel maguknak. Az ország első és talán legnagyobb otthoni wellness kiállítása az otthon és kert összekapcsolódásának legjelentősebb eseménye, melyre a wellness rajongóknak szinte kötelező ellátogatnia. A SpaTrend Expo Jakuzzi Kiállítás és Vásár szeptember 17-éig várja a látogatókat!


A SpaTrend Expo otthoni wellness kiállításon a látogatók megismerhetik az Amerikában már 45 éve töretlen népszerűségnek örvendő masszázsmedencék teljes méret és színválasztékát. A kiállítás nem csupán az elérhető számos modellen vezeti végig az érdeklődőket, hanem kézzel fogható szakmai segítséget is nyújt a jakuzzik használatához. A gazdaságos üzemeltetésen, a vízkezelés lépéseink kívül a látogatók megismerkedhetnek a jakuzzizás egészségre gyakorolt kedvező hatásaival is.

A masszázsmedence mindennapi használata ugyanis tartósan javítja egészségi állapotot. A mindennapi kikapcsolódás, a napi szintű hidromasszázs hozzájárul vérkeringés javításához, az anyagcsere felgyorsításához, a test méregtelenítő képességének intenzívebbé tételéhez.  A mindennapos használat mellett javul az alvás minősége és mennyisége, csökken a stressz okozta izommerevség és izomfeszülés, javul a tartás, az izomzat relaxáltabbá, pihentebbé, rugalmasabbá válik.

A SpaTrend Expón képzett jakuzzi szakértők segítik az érdeklődők ismerkedését az otthoni wellnesszel, de érdemes akkor is ellátogatni a rendezvényre annak is, aki már rendelkezik jakuzzival, ugyanis a helyszínen a vízkezeléssel kapcsolatban is újdonságokkal találkozhatnak az érdeklődők, és ha ez nem lenne elég, a kiállítás kínálata nem áll meg a masszázsmedencéknél. Gyönyörűen berendezett, lakberendezők által tervezett minta teraszok és wellness tér mutatja meg, hogy a kültér kényelmének tényleg csak a fantáziánk szabhat határt. A berendezett teraszok bútorai, árnyékolói nem csak megtekinthetők, de meg is vásárolhatók a SpaTrend Expón!