Csobbanjon egyet a jakuzzi kedvezményekben a hétvégén

A SpaTrend MAXCity bemutatótermében szeptember 15-ig az igazi, őszi jakuzzi szezon kezdetén soha nem látott óriási választékban tekintheti meg a Caldera masszázsmedencék legújabb modelljeit és technikai újításait, melyek többek között lehetővé teszik a masszázsmedence klórtartalmának csökkentését, és a még egyszerűbb vízkezelést.
Akár szűk helyre keres kisméretű masszázsmedencét, akár egy hatalmas, többszemélyes jakuzzira vágyik, a SpaTrend MAXCity Jakuzzi Vásáron biztosan megtalálja az igényeinek megfelelő modellt, melynek kiválasztásában szakértő kollégáink lesznek az Ön segítségére.

 


A SpaTrend MAXCity Jakuzzi vásár záró akkordjaként a kellemes kora őszi időben egy közös grillezéssel is készülnek a SpaTrend munkatársai. Szeptember 14-én szombaton, a TV-ből is jól ismert sztárséf, Pataky Péter prémium Broil King grillsütőkön mutatja be, hogyan készül az omlós csirkemell, a szaftos malac csülök, a tökéletes rosé kacsamell, vagy az igazi férfias tarja steak. A grillrácsról lekerült finomságokat meg is kóstolhatja, és a bemutatott Broil King grillsütő modelleken kívül több száz grill közül kiválaszthatja és haza is viheti álmai grillsütőjét.A SpaTrend MAXCity Jakuzzi Vásárra tehát akkor is érdemes ellátogatnia, ha a wellness szerelmeseként egy saját masszázsmedencére vágyik, de abban az esetben is, ha egy igazán minőségi grillsütőről álmodik.


Ha szeretné kihasználni a szeptember 15-ig tartó kedvezményeket, és szeretne részt venni a SpaTrend MAXCity jakuzzi vásáron, kattintson ide.