Egy elérhető masszázsmedence kertbe és erkélyre is

Profi minőség, elérhető áron. Ez foglalja legjobban össze a HotSpring masszázsmedence gyártó belépő kategóriáját. Ezeket az erős, strapabíró és egyszerűen telepíthető jakuzzikat azonban nemcsak az áruk teszi elérhetővé, hanem könnyű súlyuk is.


A HotSpring medencék magas minőségét megtalálhatjuk a FreeFlow szériában, de a gyártás során egy olyan okos csavart építettek be, amely lehetővé teszi, hogy a nagyobb medencéknél olcsóbban és gyorsabban kerüljenek ki a jakuzzik az üzemből. Az egybeöntött héjnak köszönhetően a medence szinte elpusztíthatatlan, így hebrencs gyerekeknek, partikedvelő fiataloknak és biztonságra vágyó idősebbeknek is ideális választás. Tartóssága miatt népszerű választás a kiadásra szánt ingatlanokba is, ahogy arról a lenti videóban Vezse Roland, a SpaTrend alapítója és a FreeFlow forgalmazója is beszél. Hogy miért választják még elsősorban ezt a típust és mik az előnyei, a videóból megtudhatod!

Többféle méretben, formában (létezik belőle kerek is) és jetkiosztásban kapható FreeFlow medencék azért is jó első választások, mert nagyon egyszerű őket telepíteni a plug-n-play rendszerének hála. Egy sima felületre van csak szükség, ahova letehető a medence és egy hálózati konnektorra, hogy bekapcsolhasson a fűtés és keringetés. Könnyű tehát kezelni és maga a test is nagyon könnyű, ezért városi környezetbe is ajánlható. Erkélyekre, teraszokra, sokszor külön megerősítés nélkül is telepíthető. Ez a mobilitás lehetővé teszi, hogy akár a nyaralóba is levidd vagy költözés során a masszázsmedencét is egyszerűen felpakolhatod a kocsira.

Mindez a stabilitást, tartósság és egyszerűség profi technológiával, masszázsélménnyel és tiszta vizet garantáló szűrő rendszerrel érkezik. Első medencének talán nincs is ennél jobb választás!

Ha szeretnél még mélyebbre merülni a témában, ezt a cikket is ajánljuk!