Mosható napernyő a maximális higiéniáért

Az árnyékoló egy nagyon hasznos, mondhatni nélkülözhetetlen darab a kertben vagy fedetlen teraszokon. Kellemes árnyékot ad, megvédi az alatta elhelyezett grillt, medencét és bútorokat a lehulló levelektől és kitolja azt az időt, amit egyébként a szabadban tölthetünk. Segítségükkel még a legnagyobb, déli hőségben sem kell elhagynunk a friss levegőt, mert választhatjuk a hűs árnyékot is a szabadban. Milyen különleges választékból szemezgethetünk idén?


Az árnyékolók piaca évről- évre képes megújulni és olyan újdonságokkal megörvendeztetni a vásárlókat, amelyről nem is tudtuk, hogy mekkora szükségünk van rájuk. Ilyen az Umbrosa természet ihlette formavilága, amely nemcsak luxus megjelenést kölcsönös bármilyen kertnek vagy terasznak, de olyan hasznos tulajdonságokkal is rendelkezik, mint a levehető és egyszerűen mosható vászon. Az Umbrosa luxus árnyékolóival hosszú távra tervezhetsz, így jól jön, hogy szezonként felfrissítheted a vásznat és az színét és formáját tartva mindig olyan, mintha új lenne. A súlyos, de rafinált szerkezetének hála, egy ember által is könnyen kezelhető napernyők minden oldalról elegáns látványt kínálnak. Még a vászon alatt is, hiszen a szerkezetük a legtöbb esetben rejtett, ezért az árnyékban pihenve is csak a különleges formavilág és hibátlan vászon tárul majd a szemed eléd. A videóban jól láthatod, hogy mennyire egyszerű és praktikus a használata ezeknek az ernyőknek, akárcsak a Jardinico árnyékolóknak.

A Jardinico árnyékolók ugyancsak könnyen kezelhetőek, de legnagyobb erényük a kivételes stabilitás. A nagyobb árnyékfelület érdekében a legtöbb napernyő oldalkaros, tehát teljesen kihasználható a vászon alatti terület, de még így is képes - típustól függően - 60 vagy 120 km/h-s szélnek ellenállni. Ezeknél a daraboknál az sem jelent problémát, ha véletlenül nyitva hagyjuk egy vihar esetén, de a vízparton, magaslatokon is remekül helyt állnak. 

A másik abszolút pozitívum a Jardinico ernyőkkel kapcsolatban az anyaguk. Ez az úgynevezett Sunbrella, amely ellenáll az UV károknak és sem színük, sem anyaguk nem roncsolódik a tartós használat során. Mivel a vászon színét adó pigmentek a szövet belsejébe vannak zárva, ezért az akár élénk színben kapható árnyékolók is megőrzik vibráló hatásukat évekkel a használat megkezdése után is. Igazi örök darabok, amelyekről bővebben is olvashatsz ebben a cikkünkben.