Egy helyen minden, ami a jakuzzik vízkezeléséhez kell

A jakuzzi vízének tisztasága elengedhetetlen a kellemes és egészséges használathoz. A modern készítményeknek hála ez már pár perc alatt elérhető és ami még fontosabb, hosszabb távon is fenntartható. Akár vízcsere nélkül is! Hogyan?


A masszázsmedencék vizének melege ideális környezetet teremt, ami baktériumok és algák elszaporodásához, amiről bárki saját szemével is meggyőződhet, ha nem foglalkozik a vízkezeléssel egy-két hétig.

A víz homályossá válik, a medence belső felületei síkosak lesznek és a víz tapintása, illata is kellemetlenné válhat. Vízkezelés nélkül a helyzet egyre romlik, míg az egészségre is veszélyessé válhat a fürdés. Mivel a jakuzzik vizét (jó esetben) fél évig sem kell cserélni, ezért különösen fontos, hogy folyamatosan tisztítsd és fertőtlenítsd a vizet.

A klór és a bróm excesszív használata eléri a káros mikroorganizmusok elpusztítását, de szárítja és irritálhatja is a bőrt. A kellemetlen szag rontja az élményt és a fürdőruhákat is tönkre teszi. A professzionális masszázsmedencék már egyre kevésbé támaszkodnak ezekre a szerekre és a bőrbarát megoldások (sóbontó rendszerek, ezüst nitrát) felé mozdulnak el. Egy hollandok által fejlesztett adalékanyag pedig még tovább csökkenti a szükséges klór mennyiségét!

Az évek óta elsöprő népszerűséggel bíró környezet- és bőrbarát adalékanyag a vízbe kerülő baktériumok ellenálló védőköpenyét semmisíti meg, amelyet csak nagy mennyiségű klórral lehetne (nem túl hatékonyan) megbontani. Az Aquafinesse ezt klór nélkül is eléri, így csak a baktériumok elpusztításához kell egy kevés a klórból. Annyira kevés, hogy az még a víz illatát és selymességét sem befolyásolja.

Nincs bőr- vagy szemirritáció, csak lágy és illatos víz. A komplex készítmény maradéktalanul elvégzi a víztisztítást, nem kell hozzá pH-t állítani, habzásgátlót bevetni vagy pelyhesítőt alkalmazni. Elég hetente egyszer a vízhez adagolni egy kevés klór granulátum társaságában és máris letudtad a vízkezelés problémáját.

Ezzel a készítménnyel kitolhatod a vízcserét is, ha pedig megfelelő szűrőtisztítást, csőtisztítást is végzel hozzá, akkor akár egy évig is használhatod ugyanazt vizet. Tisztán, frissen és illatosan tartva a fürdésre mindig kész masszázsmedencét!

A vízbe hulló szennyeződések eltávolítására használj vízi porszívót, a jakuzzi külső tisztítására pedig tető és akril ápolót! Mindezt megtalálod egy helyen, a SpaTrend kínálatában!