Trend a kertben

Legyen a teraszod a pihenés fellegvára, ami nemcsak kényelmes, de a bútorok minőségi alapanyagainak hála tartós, időjárásálló és könnyen karban tartható. A GardenTrend kínálatának összeállításakor ezek az elsődleges szempontok, amit szorosan követ a design és az egyedi megjelenés!


A luxus kerti bútorokat hozta el számodra a GardenTrend, amely minden igényt kielégítő választékával segít, hogy megalkothasd álmaid külterét.

A wellness hotelek kényelmét időző bútorok, az elegáns és exkluzív megjelenésű árnyékolók valamint a pihenéshez hozzájáruló kiegészítők esztétikus keverésével te is élvezheted a maximális kikapcsolódást saját kertedben. Az otthoni nyaralás még sosem volt olyan könnyű és elérhető, mint ezekkel a bútorokkal, amelyek relaxáló és meghitt környezetet varázsolnak a kis és nagy terekből is.

A legkiválóbb nemzetközi márkákat forgalmazó GardenTrendnél minden a vendégekért és kényelmükért van. Az elegáns bútorok strapabíró kialakítása és tartós anyagai bírják az erős szelet, nedvességet és napsugárzást.

Az alumínium, a polyrattan és a vízlepergető szövetek könnyen tisztítható és gyorsan száradó bútorokat eredményeznek, amelyek nem fakulnak az intenzív napsütés hatására sem.

Ha szeretnél olyan látványos, kényelmes és egyedi kerti bútorokat, amelyek évek múltán is változatlan minőségben várják a tavaszi szezonnyitást, akkor böngészd bátran a GardenTrend kínálatát. Itt csak a legjobbat találod!