Tökéletes kerti bútor a nyugalomra hangszerelt teraszra

Ha a kert neked is a pihenést és a kikapcsolódást jelenti, akkor a Jati&Kebon bútoraival jó vásárt csinálsz. A belga luxus bútorok a legmagasabb igényeket is maximálisan kiszolgálják és időtálló társaid lesznek a relaxálásban!


A belga bútorcsalád Fortuna szériája az otthonos kényelem és az elegancia szinonimája. A szövetbútorok fonott kialakítása, megkapó forma- és színvilága egy kényelmes oázist teremt majd külteredből. Az időtálló és időjárásálló bútorok a legkiválóbb alapanyagokból készülnek, hogy hosszú éveken keresztül zavartalanul élvezhesd őket.

Praktikus és strapabíró alumínium vázon, gyorsan száradó szivacs és eső- valamint UV álló szövet feszül. Az ülőgarnitúrát, kényelmes foteleket, day bedeket is tartalmazó kollekció minden darabját könnyű kezelni, karbantartani és élvezni!

A Fortuna bútorok nemcsak a luxus érzetét keltik, valóban prémium kategóriát képviselnek praktikus kialakításukkal és lenyűgöző kényelmükkel.

Süppedj a kényelmes párnák közé és élvezd kerted és teraszod minden áldását egy fárasztó nap után! A Jati&Kebon bútorcsaládja segít egy tökéletes menedék létrehozásában, ami éppúgy alkalmas egy nagyszabású kerti parti lebonyolítására, mint egy csendes kávézásra!

Tudj meg többet a Fortuna bútorokról és ismerd meg a széria minden darabját!