Ha csak egy kiállításra megy el idén, akkor az év wellness kiállítása legyen az

Ha mindig is érdekelte önt a kültéri wellness, a minőségi idő a szabadban, ha szereti otthonában a kényelmet és a luxust, és érdekli, mik a legújabb trendek a kert és wellness tér berendezésében, akkor ez lesz az Ön kiállítása.


Hogy miről is van szó? A SpaTrend Expo Jakuzzi kiállítás és Vásárról, mely évtizedes múlttal rendelkezik, és amely évről-évre egyre több wellness rajongót vonz, nem is véletlenül.

A SpaTrend Expón ugyanis mindent egy helyen meg lehet találni, ami a tökéletes kikapcsolódást nyújtó kert, terasz és wellness tér berendezéséhez szükséges. Hatalmas 3000 négyzetméteres területen sétálgathatunk a legújabb és legmodernebb jakuzzik között. Olyan, a tengerentúlon is népszerű masszázsmedence márkákat találhatunk itt, mint a HotSpring, a FreeFlow, vagy a Softub, és a végtelen úszás élményét kínáló Endless Pools.

És ez még nem minden. A SpaTrend Expón valóban egy kiállítás meglátogatásának ideje alatt a teljes kertet kényelmessé tehetjük, és rengeteg élményt nyújtó elemet csempészhetünk a kültérre. Fantasztikus formájú és szuper kényelmes kerti bútorok sokaságával találkozhatunk, valamint olyan különleges Renson árnyékolókkal, melyek télen is tökéletesen használhatóvá változtatják teraszunkat.

A SpaTrend Expón grillsütőkből sincsen hiány, mert a kerti aktív pihenés nem is lenne teljes a grillek nélkül. Faszenes, fával fűthető és gázgrillek sokaságát találjuk Magyarország talán legnagyobb területű grill bemutatótermében.

Mindezt a csodát augusztus 23. és szeptember 1-je között teljesen ingyenesen látogathatjuk meg, a belépéshez csupán egy egyszerű regisztráció szükséges.