Egy masszázsmedence, amit bátran a sarokba állíthat

Ennek a medencének egyáltalán nem büntetés, ha beállítják a sarokba, sőt háromszög alakú kidolgozása révén, remekül megállja a helyét a legkisebb szobában is. Nem foglal nagy helyet, de ez semennyiben nem csökkenti a kínált masszázsélmény hatásfokát.


A Tristar masszázsmedence háromszög alakját a kisebb szobákba és sarkokba tervezték, hogy a helyiség szerényebb mérete ne lehessen akadály a vízi masszázs maradéktalan élvezetének. Három fő számára nyújt kényelmes ülőhelyet a Tristar, amihez 17 jet jár, hogy a talpaktól a hátizmokig minden egyes kritikus terület megkapja a lazító vízsugarat.

A beülők más-más jetkiosztással rendelkeznek, így attól függően használhatja őket, hogy éppen mire van szüksége a testének. Edzés utáni izomlazításra vágyik? Vagy csak egy pihentető masszázst szeretne elalvás előtt? A FreeFlow medencecsalád háromszögletű darabja megadja, amit kívánt!

Kiváló hőszigetelésének köszönhetően a kényelmes masszázson kívül is sokat adhat ez a medence. Alacsony számlák, könnyű kezelhetőség és egyszerű telepítés. Tegye erkélye szélére vagy fürdőszobája sarkába, arra biztosan számíthat, hogy a medence még aznap meghálálja a vételt egy kellemes, meleg vizes masszázzsal!