Kristálytiszta víz télen is a masszázsmedencében

Hogy a téli hidegben már ne a víz állandó tisztításával vagy a vízcserével kelljen foglalkozni, válassza az AquaFinesse környezetkímélő megoldásait, amelyek időt és pénzt spórolnak, de kristálytiszta vizet nyújtanak.


Az AquaFinesse masszázsmedence tisztító készítményét heti egy alkalommal kell csak használni, és akkor is alig pár percet vesz igénybe a vele való foglalatosság. A készítmény mellett nem kell pH beállító szereket alkalmaznia, mert ezek benne találhatóak, így csak egyetlen egy tisztítóval megoldhatja a víz teljes körű tisztítását. A tiszta víz azonban még csak fél siker, a tökéletes és hosszú távú eredményhez tiszta szűrő is kell.

Itt jön a képbe az AquaFinesse szűrőtisztítója, amely használata ugyancsaknagyon egyszerű. Nem kell a hidegben fagyoskodnia, amíg a medencével foglalkozik, a szűrők kivétele után a lakásban is elvégezheti a szükséges munkát. Sőt a vödörbe helyezett szűrőt, akár magára is hagyhatja kint, a tisztító tabletta megoldja ön helyett a szennyeződések eltávolítását. A szűrőt ezután már csak öblíteni kell, és helyezheti is vissza a masszázsmedencébe, hogy élvezhesse a tiszta és meleg vizű masszázs pihentető kényeztetését.