Nagy jakuzzi tesztnap június 7-én

Ha már rég óta érdeklődsz a jakuzzik iránt, de még nem találtad meg álmaid masszázsmedencéjét, akkor látogass ki a Nagy jakuzzi tesztnapra, június 7-én!


A tesztnapon mindent megtudhatsz a jakuzzikról, és arra is fény derül, hogy mi alapján érdemes kiválasztanod az otthoni medencédet. 

Milyen szempontok alapján tudod leszűkíteni a kínálatot, milyen befúvókkal és szűrőrendszerrel rendelkezzen a gép a maximális élmény eléréséhez!

Sőt, testközelből is találkozhatsz a 45 éves gyártó tapasztalattal rendelkező márka prominens medencéivel. A tesztnap ugyanis nemcsak a száraz tényekről szól, hanem a személyes megtapasztalásról, ezért ne felejts el fürdőruhát hozni!

Az amerikaiak legkiválóbb masszázsmedencéi, a HotSpring legújabb modelljei sorakoznak majd fel előtted, hogy minél pontosabb képet alkothass tulajdonságaikról és képességeikről.

Merülj el a jakuzzik színes világában és válaszd ki személyes kedvencedet, amely hosszú évekig elkísér majd az egészséges kikapcsolódásban.

Az eseményes való részvétel ingyenes, de regisztrációhoz kötött, hogy minden látogatóra személyre szabott gondot fordíthassanak a SpaTrendnél. A regisztrációhoz kattints ide!