Elegáns rattan hatás, időjárásálló formában

A rattan bútorok természetes bájukkal, kényelmes és könnyen alakítható formavilágukkal még mindig nagyon vonzó kerti bútorokat adnak, de a prémium kategóriás termékeknél már egy új anyag hódít. A polyrattan őrzi a rattan formavilágát és hangulatát, de jóval kevésbé sérülékeny és a tisztítási nehézségek is a múlté.


A polyrattan természetes hangulatát és hajlékony, ívelt vonalait veszi kölcsön a magas minőségű Sarzana Living ülőgarnitúra szett is, amely egy asztalból, két egyszemélyes és egy kétszemélyes fotelból áll. A lábaknál megerősített anyag különösen ellenálló, ezért akár egész évben kint hagyható a szabadban. Tisztítása egyszerű, nem szívja magába a vizet, és a napfény sem fakítja a színét.

Kinézetre tehát ugyanolyan természetes érzetet kelt, mint a fa, de hiányzik belőle annak sérülékenysége és mulandósága. Minden környezetbe képes beilleszkedni ez a szett, ami téli kertekbe, teraszokra és növényekkel övezett hátsó kertbe is tökéletes választás.

Tisztítása és ápolása jóval egyszerűbb, mint a fa bútoroké, élettartama és ellenállóképessége mégis többszöröse azokénak. Ha egy tartós, mégis naturális formát szeretne teraszára a polyrattan a válasz, évszaktól függetlenül.