Elegáns székek kis teraszra

Egy kisebb méretű terasz is lehet elegáns, kényelmes és otthonos a megfelelő bútorokkal. Az időjárásálló, strapabíró kínálat szélesedésével már nem okoz gondot a minőségi bútok beszerzése, amelyekkel élhető és szerethető külteret hozhatsz létre!


Ebben segít a spanyol Resol kültéri bútorcsalád stílusos és ergonómiailag is kiemelkedő széke, a Toledo Aire. A többszörös design díjas gyártó minden bútordarabja kiemelkedő minőségű, letisztult megjelenésű és teljes mértékig időjárásálló. A tartósság érdekében üveszállal kevert polipropelén karosszék bírja az esőt, UV-álló és a precíz tervezésének köszönhetően rendkívül kényelmes.

Légies megjelenése könnyed hangulatot teremt kisebb teraszokon is és a praktikus tárolás érdekében rakásolhatóvá is tették, tehát könnyedén egymásra rakhatóak használaton kívül.

A műanyag kerti székek legújabb generációja tartós, strapabíró és kényelmes társ kültéren, beltéren egyaránt. A környezetvédelem mellett elkötelezett gyártó részben újrahasznosított műanyagot alkalmaz a gyártás során, hogy bűntudat nélkül élvezhesd a pihenést!

Ha egy precíz kialakítású, ezért ergonómiailag is tökéletesen kényelmes széket keresel kültérre, akkor a Resol Toleido Aire érkező karosszéke remek választás lesz!

Nézd meg élőben és próbáld ki személyesen is a bemutatótermek egyikében!