Romantikus kényelem a teraszon

A Luxor bútorcsalád a luxus kényelem romantikus oldalát képviseli formavilágával és anyaghasználatával egyaránt. A rattan bútorok természetközeliségét fejlesztették tovább a fonott hatás megőrzésével, de a törékeny fa lecserélésével. A Luxor bútorokkal a teraszod egyszerre lesz elegáns és otthonos, modern és rusztikus.


A Domus Ventures Luxor bútorai a prémium kategória tagjaiként első osztályú anyagból, kiváló tervezéssel és időjárásálló kivitelben készültek. A széles kínálattal rendelkező családból könnyedén berendezheted az egész teraszodat vagy akár a kertet. Egymáshoz színben és stílusban is passzoló ülőgarnitúrák, étkezők, bárszett, napozó várnak rád, hogy általuk teremtsd meg a kényelem oázisát otthonodban.

A tartós vázon kézzel készült rattanfonásos burkolat feszül, amely azonban nem sérülékeny és gyakori ápolást igénylő fából készült, hanem műanyagból. Az anyagában színezett polyrattan nem száraz ki, nem törik, reped és nem is veszti el a színét. Nem kell attól tartanod, hogy az erős napsütésnek kitett bútorok megfakulnak, megkopnak vagy roncsolódnak. A széllel, esővel és napsütéssel is megküzdő polyrattanhoz hasonlóan ellenálló a vajpuhaságú vászon, amelyből az ülések, a háttámlák és a karfák készülnek. A jachtokon gyakran alkalmazott műbőr ugyancsak időjárásálló és az extra biztonság érdekében még a varrásoknál is impregnált, hogy sehol ne hatolhasson be a nedvesség a bútorokba!

Az alumínium váznak köszönhetően könnyen mozgatható bútorok időjárásálló kialakításuk miatt ideálisak medence vagy jakuzzi mellé, nyaralóban vagy otthonra és tartósságuk révén még kiadásra szánt luxus ingatlanokba is bátran tehetőek. Rendkívül praktikusak, könnyen tisztíthatóak, így nem csoda, ha a Domus Ventures egyik legnépszerűbb kerti bútor családja lett, és a szív mellett az észt is pillanatok alatt meggyőzi!

Elegáns megjelenése, klasszikus formavilága és a modern kor követelményeinek tökéletesen megfelelő anyaghasználata révén bármilyen teraszon megállja a helyét a Luxor bútorok minden darabja. Ha te is rájuk szavazol, akkor zavartalan nyugalmat, időtálló kényelmet és klasszikus eleganciát viszel otthonodba!

Próbáld ki a bútorokat személyesen is a SpaTrend Expo valamelyik helyszínén május 3 és 12-e között!