Mit keress egy jakuzziban, ha a legjobb élményre vágysz?

A jakuzzizás egy személyes élmény, amiben mindenki egy kicsit mást keres. Van, aki a stressztől szabadulna, míg más az alvásminőségén javítana. A medence kialakítása, a masszázsprogramok változatossága és a jetek ereje is befolyásolja a végeredményt, de tapasztalat nélkül honnan tudhatnád mire van szükséged? A többi vásárló irányt mutat!


Bár egy jakuzzi vásárlás okai lehetnek eltérőek, vannak bizonyos területek, ahol mindenki ugyanazt keresi. Ilyen a hőszigetelés és a víztisztaság, ami elengedhetetlen egy jakuzzi élvezetéhez! Nézzük hát mit tud az egyik legnagyobb példányszámban értékesített masszázsmedence, mert a több ezres eladás azt bizonyítja, hogy ez a medence ismeri az emberek szívéhez vezető utat!

A szóban forgó medence a HotSpring Envoy, ami a a cég Highlife sorozatának 5 személyes darabja. Rendkívül népszerű a vásárlók körében, akár első vételként, akár sokadik medenceként csatlakozik a családhoz, mindenki imádja!

Ebben közrejátszik ideális mérete, belső elrendezése és imponáló külseje is. Az 5 férőhely egy család számára, de már baráti társaságoknak is ideális, ráadásul nemcsak ülőhelyeket találunk benne, de egy fekvőhelyet is elhelyeztek benne, hogy a magányos masszíroztatások igazi luxus pihenések lehessenek. 

A medence hőszigetelése is hozzájárul sikeréhez, mert méretéhez mérten meglepően olcsón melegíti és tartja melegen a vizet. Költséghatékony üzemeltetése és a masszázsmotor maradékhőjét is felhasználó fűtésrendszere kis befektetés mellett is mindig forró vizet garantál. A nap bármely szakában élvezheti valaki a családból a meleg víz lazító erejét!

A víztisztaságról a FreshWater sórendszer gondoskodik, ami mellé már csak minimális vízkezelésre van szükség, hogy a víz illatok, tiszta és fürdésre mindig kész legyen. Az 5 darab szűrővel felszerelt rendszer gondoskodik róla, hogy a medence karbantartása könnyen és gyorsan menjen. Így több időd marad a meleg víz és a masszázs kiélvezésére!

Mert az igaz, hogy az Envoy technikai paraméterei nagyon impozánsak, de a változatos masszázsjetek és az általuk nyújtott teljes testmasszázs az, ami igazán eladja a medencét! Összesen 43 rozsdamentes acél befúvóval rendelkezik a jakuzzi, amelyben vannak állítható irányú, körkörösen mozgó, lágy vízsugárral kényeztető jetek és ott a cég nagyágyúja, a MotoMassage is. Ez a különleges jetrendszer a gerinc melletti nagy izmokat dolgozza meg fel-le mozgó vízsugarával , ami rendkívül frissítő és megnyugtató érzés, ráadásul utáni sokkal könnyebbnek és rugalmasabbnak érzed majd magad.

Az Envoy masszázsa felüdülést, hoz az egész család számára. Az iskolapadban vagy a gép előtt görnyedő fiatalok, a dugóban rostokoló, stresszes felnőttek és már kevésbé ruganyos idősebbek is kimasszíroztathatják a feszültséget tagjaikból, hogy felfrissülten és kiegyensúlyozottan lépjenek ki a jakuzziból! 

Hát ezt teheti érted a világ egyik legnépszerűbb masszázsmedencéje! Minőségi pihenést és kikapcsolódást visz az életedbe, őrizve a fizikai és mentális egészségedet, kevés munkával és visszafogott költségekkel!

Szeretnéd te is kipróbálni ezt az élményt? Akkor látogass el a SpaTrend ürömi bemutatótermébe, ahol feltöltött masszázsmedencével várnak!