A profi jakuzzik 4 ismérve

A jakuzzizás egy személyes élmény, amitől mindenki egy kicsit mást vár. Van, aki a stressztől szabadulna, míg más az alvásminőségén javítana. A medence kialakításának, a masszázsprogramok változatosságának és a jetek erejének is ehhez kell igazodnia. Jöjjön azonban 4 pont, amiben nem szabad megalkudni!


A jakuzzi vásárlás okai lehetnek eltérőek, de ettől függetlenül vannak olyan részletek, amiből nem érdemes engedned!

1. Energia-hatékony és gazdaságos fűtés

A hőszigetelés például elengedhetetlen a tartós és elégedett használathoz. A Hot Spring Highlife sorozatánál szerencsére erre nem lehet panasz. A tartós polimer vázat teljesen kitölti a szigetelés, aminek hatásfokát a jakuzzira szabott thermo tető is segíti. Ennek köszönhetően még a kültéren elhelyezett masszázsmedencék állandó üzemeltetése is gazdaságos és energiatakarékos marad. A hőszigetelés segít, hogy a vizet ne kelljen állandóan fűteni, elég azt szinten tartani, hogy bármelyik pillanatban készen álljon a használatra.

2. Változatos jetek

A befúvók száma is hasznos információ a vásárláshoz, de talán még annál is fontosabb azoknak a típusa. Ha a medencében csak egy-két féle jet található, akkor a masszázsélmény nem lesz olyan változatos, mint azt az eltérő testrészek és igények megkövetelnék. A teljes test átmasszírozásához és a sokoldalú élményhez nagyban hozzájárul a széles jet paletta. A Highlife sorozat ikonikus befúvója, a Moto-Massage például páratlan élményt nyújt, és csak ezekben a medencékben található. A szabadalmaztatott, mozgó vízsugárral dolgozó befúvó egy valódi masszőr szakértelmét kínálja!

3. Víztisztaság és szűrők

A víztisztaságért a  nagy felületű Tri-X szűrők felelnek, amelyekből több is található a Highlife sorozatban. Ezen kívül a medencék kompatibilisek a FreshWater sórendszerrel, ami mellé már csak minimális vízkezelésre van szükség, hogy a víz illatok, tiszta és fürdésre mindig kész legyen.

A szűrőkön a medencében található víz 100%-a áthalad, így garantáltan nem kell pangó víztől vagy a fürdőtérbe visszaáramló szennyeződésektől tartanod!

4. Ergonomikus kialakítás

A jakuzzik ideális belső kialakítása is olyan szempont, amit nem szabad figyelmen kívül hagyni. Az ülések, fekvőhelyek számra függ a fürdőzők számától, de az ülések kialakítása és kényelme, a lábaknak fenntartott hely nagysága és a fejpárnák elhelyezkedése már nem. A teljes ellazuláshoz kell a megfelelő környezet, amit a Highlife széria minden darabjában meg is találsz. A magabiztos választás érdekében érdemes személyesen is kipróbálni a kiszemelt masszázsmedencét, amire a SpaTrend bemutatótermeiben lesz lehetőség!

Ha nem akarsz kompromisszumot kötni a minőségben és egy hosszú életű, luxus élményt és maximális pihenést kínáló masszázsmedencét keresel, akkor a Hot Spring medencékben nem csalódsz majd.

Válaszd a Highlife sorozat valamelyik darabját és minőségi pihenést, kikapcsolódást és élvezetes stresszmentesítést hoz majd az életedbe, miközben őrzi a fizikai és mentális egészségedet!