Hangulatos fényterápia a masszázsmedencében

A sötét éjszaka és a végtelen feketeségbe fényt hozó sejtelmes LED világítás kettőse varázslatos élménnyé változtatja a legegyszerűbb esti fürdőzést. Ha pedig ezt egy masszázsmedencében élvezhetjük, garantált a testet, lelket simogató kikapcsodás.


A modern, professzionális masszázsmedencéknek már a legtöbb esetben alaptartozéka a többszínű LED világítás, de a HotSpring Pulse DL masszázsmedencéjének ez az egyik erőssége. A meleg vízes masszázsélményt fejedelmi fürdőzéssé változtatja ez a különleges színterápia.

Az 50 befúvóval rendelkező Pulse DL mindent megtesz a tökéletes élmény megteremtéséért, kényezteti a hátat, a lábakat és a karokat is. Az maradéktalan ellazuláshoz tartozik a megnyugtató fényterápia, amely a sarki fény csodáját eleveníti meg a vizen. Az este leszállta után a masszázsmedence szinte mágikus hellyé válik, ahol a fények tánca a vizen könnyedén elvarázsolja az embert. Lépjen be velünk együtt ebbe a meseországba, és élvezze ki forró víz, a masszázs, és a fény együttes gyógyító erejét.

A SpaTrend július 6-án és 7-én különleges nyílt nappal várja a rendszeres masszázsmedence használat pozitív élettani hatásai iránt érdeklődőket: látogasson el a SpaTrend bemutatótermeibe Ürömön, a MAX City bevásárlóközpontban, Nyíregyházán, illetve az Aura Spa üzletében, Veszprémben, és ismerje meg közelebbről az otthoni wellness tér berendezéséhez szükséges prémium termékek széles választékát!