Hódítsa meg vendégeit egy mobil bárral

Gyönyörű az idő, ami kicsábít a teraszra, a kertbe. Adja magát egy kerti mulatság megszervezése. Könnyítse meg saját dolgát és bízza az ételek és italok szervírozását egy mozgó bárra.


Az Indu+ egy magas minőségű, kerekeken guruló bár, ami saját, beépített hűtő rekesszel is rendelkezik. Nagy felülete munkapultnak is használható, ahol a koktélok kikeverése mellett, előkészülhet a grillsütéshez vagy tálalhatja a finom falatokat. A bárban tárolhatja az italokat és a poharakat, amelyeknek egy külön erre kialakított részt is beépítettek a tervezők, hogy az üveg is stabilan helyezkedjen el a pultban. Praktikus kialakítása révén minden egy helyen megtárolható, amire a koktélozáshoz szüksége lesz.

Gurítsa ki a vendégek közé a mozgó bárt, és nem kell plusz asztalokról gondoskodnia a lepakoláshoz. Ez a letisztult megjelenésű, guruló kínáló magához csábítja majd a szomjas vendégeket, akik hideg itallal és friss koktélokkal olthatják szomjukat.

Könnyen hordozható, így kertbe, teraszokhoz és téli kertbe is kézenfekvő megoldás, ha nem szeretne állandóan ingázni a lakás és a kültér között.

Címkék:

pult bár kert