Hogyan lehet a jakuzzizás valódi spa élmény?

A mai rohanó világban keveseknek adatik meg, hogy minden nap fürdőbe járjanak. Egy saját maszázsmedencével, és napi 20 perc szabadidővel a gyógyfürdők világát varázsolhatjuk otthonunkba.


A masszázsmedencék hidroterápiás alkalmazásának titka a spa, vagy gyógyfürdő elemek teljes kihasználásában rejlik. Ha a masszázsmedence kültéren található, és odakint hűvös az idő, mindenképpen szükség lesz egy meleg köntösre is. Nagyon fontos, hogy a kültéri masszázsmedencét megóvjuk a madárpiszoktól, rovaroktól, és egyéb szennyeződésektől, és gondosan fertőtlenítsük a vizet, ha több ember használta.

A pezsgőfürdőzés közben zárjunk ki mindent, ami elterelheti a figyelmünket. A meccsnézés a jakuzziból a barátokkal remek program, de ha a feltöltődés a cél, akkor teremtsünk harmóniát magunk körül. Ne fogyasszunk alkoholt, mert hatása csökkenti a forró víz jótékony, gyógyító erejét. A medencében mindig helyezkedjünk el kényelmesen, dőljünk hátra, és támasszuk meg a fejünket. A medence használat tartson legalább 20 percig! Ez az alapja a hidroterápiának. 

Amióta az ember először merítkezett meg forró vízben, azóta tudja, hogy a simogató, meleg habokban elmerülni megnyugtató, kellemes érzés. Nem csak a testnek, de a léleknek egyaránt. A mai modern technológiának köszönhetően a masszázsmedencék otthonunkba hozták a gyógy és élményfürdőzés minden örömét. A megfelelően tisztán és karbantartott masszázsmedence gyógyulásunkhoz is hozzájárulhat.

Ha mindig is vágyott egy saját masszázsmedencére augusztus 23. és szeptember 1. között óriási választékból, szakértők segítségével válogathat az ürömi SpaTrend Expón!