Megújult külsővel hódít a világhírű jakuzzi

Megújult külsővel, modern belsővel és még több masszázsbefúvóval látták el az egyik legnépszerűbb amerikai jakuzzi család legújabb sorozatát. A HotSpring masszázsmedencék Highlife sorozatának darabjai még elegánsabbak, figyelemfelkeltőbbek, kényelmesebbek és tágasabbak lettek, hogy örömet, pihenést és egészséget hozzanak otthonodba!


A HotSpring masszázsmedencék 45 éve vannak a jakuzzi piac élmezőnyében folyamatos feljlődésüknek és megújulásuknak köszönhetőn, hiszen így képesek a vásárlók igényeit kielégíteni. Még azokat az igények is, amelyekről talán maguk sem tudnak! A szakmai sztandardeket is túlszárnyaló jakuzzik Highlife sorozata most újabb átalapításon ment keresztük, hogy még többet nyújthasson az egész családnak!

A külső burkolat még egységesebb és letisztultabb, a sarkokon elhelyezett fénycsík kellemes hangulat megteremtésében valamint az esti tájékozódásban segít, és a nagy színválasztéknak köszönhetően garantáltan megtalálod az ízlésednek és wellness tered hangulatának megfelelő masszázsmedencét, ami hosszú évekig hű társad lesz majd. Az 5-féle külső burkolat (java, charcoal, brushed nickel, linen, blackwood) mellett a belső is ráncfelvarráson esett át. A már bevált, szeretett vonásokon nem változtattak, mint az állítható magasságú nyakpárna, a kivehető irányító panel, a víz alatti színterápiás hangulatvilágítás vagy a csobogó szökőkút. Az ülések viszont kényelmesebbek lettek és a jetek száma is megnőtt. Emellett a Highlife sorozat mind a 8 medencéje megkapta a HotSpring jakuzzik legnépszerűbb befúvóját a Moto-Massage DX-et! Mitől olyan különleges ez a jet?

A Moto-Massage DX egy nagy méretű befúvó, amely két darab fel-le mozgó vízsugárral masszírozza át a gerinc melletti nagy tartóizmokat. A masszőrök erejét és kényeztető érintésüket megidéző jet nem tartalmaz mozgó alkatrészeket, ezért nem kell tartanod az elromlásától sem. A szabadalmaztatott befúvóból ráadásul nem is csak egy, hanem rögtön kettő is található a Highlife sorozat legnépszerűbb jakuzzijában, az Envoyban! Ez az 5 fős medence összesen 55 befúvót, köztük két Moto-Massage DX-et is tartalmaz! Az egyik a fekvőhelyen található a maximális kényeztető hatás érdekében, míg a másik a négy ülőhely egyikében kapott helyet. De akinek nem ezek a férőhelyek jutnak a medencében, az se keseredjen el, az 55 befúvó között van még a hátat masszírozó jet bőven. A változatos élményért érdemes is minden helyet kipróbálni, hogy ha szeretnél egy teljes testmasszázst bokától a nyakig!

 

A négy évszakos, thermo tetővel érkező közönség kedvenc Envoy tágas és kényelmes belső térrel rendelkezik, elegáns külseje magára vonja a tekintetet, kiváló masszázsereje és a jetek változatossága pedig meg is tartja a használó figyelmét! Az Envoy csábításának könnyű eleget tenni, a rendszeres jakuzzizásnak pedig hamar érezni fogod pozitív következményeit! Az új változat a jól bevált FreshWater sórendszerrel tisztítja és tartja frissen a vizet, a vízbe kerülő kosz eltávolításáról 5 szűrő gondoskodik egyszerre, így egyetlen csepp víz sem kerülhet vissza úgy a medencetérbe, hogy nem folyt át szűrőn!

A hőszigetelés is maradt a régi, hogy ugyanazt a kedvező kezelési és fenntartási költséget élvezhesd, mint a korábbi modellek tulajdonosai! Ha tehát érdekel egy megunhatatlan, modern, elegáns és minden elemében professzionális masszázsmedence, ami maximálisan megfelelő a modern vásárlói igényeknek, akkor látogass el a SpaTrend ürömi bemutatótermébe, és próbáld ki személyesen az Envoy legújabb, még szerethetőbb változatát!