Fejedelmi kényeztetés: Lazítás a Hot Spring Sovereign masszázsmedencében

Az amerikai Hot Spring talán egyik legismertebb modellje, az iparág legmodernebb technológiáját felvonultató BMW tervezte szériájának népszerű darabja, a magyarországi wellness kedvelők körében is hódító Sovereign.


Az amerikai Hot Spring talán egyik legismertebb modellje, az iparág legmodernebb technológiáját felvonultató BMW tervezte szériájának népszerű darabja, a magyarországi wellness kedvelők körében is hódító Sovereign.

És hogy pontosan mi is teszi ennyire ellenállhatatlanná ezt a masszázsmedencét? Mérete miatt a Sovereign a társas események remek kiegészítője: az egy fekvő- és 5 ülőhelyet kínáló masszázsmedence 6 személy együttes kényeztetésére képes, a motomasszázst is magába foglalló 27 befúvójával tökéletes masszázsélményt nyújt, stílusos megjelenésével pedig elegáns kerti bútordarabként egészíti ki életterét. 

A Sovereign forró vizébe belemerülve azt érezzük, hogy hazaérkeztünk és biztonságban vagyunk. Az elegáns, ergonomikus belső tér kialakítása olyan kényelmet nyújt, amit azelőtt talán csak egy luxusautó első üléssorában tapasztaltunk. A forró vízben a érezhető masszázs pedig teljesen ellazítja az egész napi stressznek kitett, pihenésre vágyó testünket. A motomasszázs automatikusan pulzáló, a gerinc mentén párhuzamosan futó izmokat kényeztető, végtelenül kitartó dupla vísugara páratlan érzéssel repíti testünket és lelkünket a pihenés felé.

A pihenésünket tovább fokozza a tudatosan kialakított víz alatti és víz feletti többzónás színterápiás világítás. Esti fényben használva a Sovereign igazi léleknyugtató oázis, amely mindennapi használat mellett folyamatos boldogsáhormon termelő, pihentető, megnyugattó társunk lesz önmagunk kényeztetésében

Egy Sovereign masszázsmedence tulajdonosaként nem kell aggódnunk a villanyszámla miatt sem. A célszerűen kialakított, biztonságot nyújtó falak elegendő hőszigetelést nyújtanak ahhoz, hogy havi néhány ezer forintból akár folyamatosan 38 fokos vízben fürdőzhessünk. A medencének ugyanis lezárt állapotában a nullához közelít a hővesztesége. 

Találja meg álmai masszázsmedencéjét a SpaTrend országos raktár-kiárusítás és bemutatótermi vásár keretében november 2. és december 2. között. Látogasson el a SpaTrend ürömi szalonjába, ahol szakértők segítségével választhatja ki az Ön számára tökéletes jakuzzi modellt.

Címkék: