Pihenj ősszel is otthon

Úgy tűnik a Covid19 velünk marad egy darabig, és az oltás megjelenéséig az óvatosságé lesz a főszerep a védekezésben. Ez pedig azt is jelenti, hogy kevesebb házon kívüli programból válogathatunk. Nem kell azonban lemondanod a sportról, a relaxálásáról és a kikapcsolódásról, alakítsd át otthoni környezetedet úgy, hogy szeretteiddel minél több minőségi időt tölthess az otthonod lehagyása nélkül is.


Erre az egyik legtökéletesebb megoldás a masszázsmedence, ami javítja a közérzetet, jót tesz az egészségnek, lazítja az izmokat, tehermentesíti az ízületeket és csökkenti a stressz negatív hatásait. Már csak ez utóbbi miatt is megéri a rendszeres használat, hiszen az utóbbi időben jócskán kijutott a stressz mindenkinek.

A masszázsmedencéket ideális esetben kültérre érdemes elhelyezni, hiszen a hűs levegő és a forró víz kontrasztja különleges élvezetet nyújt és közben még a táj szépségét, a csillagos eget, a napfelkeltét és a friss levegőt is élvezheted. A HotSpring, Caldera Spas, Softub vagy FreeFlow fél modern jakuzzik hőszigetelése hiba nélkül tartja a meleget és ezáltal kíméli a pénztárcákat, hiszen nem kell újra és újra felfűteni a mindig kihűlő vizet.

A könnyű Softub és FreeFlow nem jelent nagy terhelést, ezért akár városi erkélyeken is elhelyezhetőek. Mindkettőből létezik olyan kisebb méretű 2-3 személyes modell, ami egy kisebb erkélyen vagy lakásban is elhelyezhető.

A masszázsmedencék életminőségi javulást hozhatnak otthonodba, amelyet a legkisebbek és legnagyobbak is élvezhetnek. De nem ez az egyetlen lehetőség az otthoni kikapcsolódásra. A legkisebb helyet a gőzkabinok foglalják, ezek csodát tesznek a bőrrel és - különösen náthás időszakban - a légzőszervek egészségmegőrzését is támogatják. A szauna edzi a szív- és érrendszert, jót tesz a bőrnek és segít ellazulni és jobban aludni.

Bármelyik egészségmegőrző kikapcsolódást is választod, egy olyan termékkel bővítheted otthonod, amely a saját és szeretteid egészségét, szórakozását és pihenését szolgálja. Télen-nyáron!