Száraz a bőr a masszázsmedence után?

A hűvösebbé váló őszi esték, a korai sötétség és az év végi hajtás előszele elől menekülj a masszázsmedence meleg vízébe. A hidromasszázs és a forró víz együttesen elűzi a stresszt és jobb alvást nyújt. A száraz bőrűek számára viszont okozhat gondot a meleg víz. Mit lehet tenni?


A meleg víz és a víztisztító készítmények együttes használata az érzékeny és száraz bőrt jobban megviseli, így a medencéből kiszállva még szárazabbnak érezheted a bőröd, mint előtte. Ennek elkerülésére használhatsz környezet- és bőrbarát vízkezelőket, mint az AquaFinesse vagy olyan medencét választasz, amiben sóbontórendszer garantálja a mindig tiszta vizet, így jóval kevesebb kemikáliát kell manuális a vízhez adagolni. Ha ez sem segít 100 százalékosan, akkor jöhet az utolsó lépés!

A masszázsmedence utánra kifejlesztett testápoló, ami segít visszapótolni a bőrbe azokat a fontos anyagokat és nedvességet, amelyeket elvesztett. Az After Spa testápoló a holt-tengeri só erejét zárja egy kis pumpás palackba, így hidratál, nyugtat és táplál is egyszerre. A két illatban is kapható testápoló megoldja a száraz bőr kérdését!