Tiszta jakuzzi tető egy egyszerű trükkel

A masszázsmedencére helyezett thermo tető minden évszakban sokat segít a víz melegen és tisztán tartásában. Télen különösen hasznos, mert akadályozza a kihűlés és a párolgást is, ami túlzottan alacsony vízszintnél komoly károkat is tehet a medencében. Az igénybevételt azonban megsínyli a tető. Ezzel a trükkel újjá varázsolhatja.


A thermo tetők fontos és hasznos kiegészítők, amelyeket érdemes azonnal feltenni a használatot követően. Ebből következik, hogy a tető szinte állandóan fent van, így a párolgó víz és a víztisztítószerek párája is lecsapódik rá. Ettől az igénybevételtől kiülhet a tetőre a vízkő és megtelepedhetnek rajta azok a mikroorganizmusok, amelyek koszolják, nyálkássá és büdössé teszi a vizet és a tetőt egyaránt. Ez ellen hatásos az alábbi trükk!

Léteznek speciális tető tisztítók, amivel nemcsak kívülről, hanem belülről is le kell kezelni a tetőt, hogy megakadályozza a kellemetlen tünetek kialakulását. A speciális és biztonsággal használható szereken túl a háztartási fertőtlenítő is jó lehet. A nem masszázsmedencére szánt termékeket azonban mindig csak saját felelősségre, óvatosan, hígítva használja, és a tisztítás-felrakás között mindig várjon egy kicsit, hogy ne a víz kémiai egyensúlya bánja a beavatkozást.