Jakuzzik soha nem látott Black Friday kedvezménnyel

Ha Ön mindig is egy saját masszázsmedencéről álmodott, de halogatta a döntést, akkor most eljött az alkalom, hogy rátaláljon arra a jakuzzira, amely megváltoztatja majd egész családja mindennapjait!


Természetesen a jakuzzi kiválasztása egy nagyon nagy döntés, mely rengeteg odafigyelést, tájékozódást igényel, hiszen egy jól megválasztott masszázsmedence hosszú éveken át lesz társunk a mindennapokban. Ma már nagy számban kínálnak a hazai piacon olyan minden igényt kielégítő masszázsmedencéket, melyek méretükben, funkciójukban és árkategóriájukban is eltérőek. Talán a legjobb hasonlat az autóvásárlás, különböző felszereltségű és teljesítményű járművek között válogathatunk, és csak a képzelet,-és persze pénztárcánk- szabhat határt annak, végül mely autó modellnél lyukadunk ki. Ugyanilyen nehéz, ha nem még nehezebb megtalálni a tökéletes jakuzzit.

Egy biztos, a masszázsmedence vásárlás nem impulzusvásárlás, addig nem szabad dönteni, míg saját szemünkkel nem láttuk a kiválasztott darabot, de ha tehetjük, érdemes ki is próbálni a kiszemelt jakuzzit.

A SpaTrend bemutatótermében minderre lehetőségünk is nyílik, mert óriási alapterületen tekinthetjük meg a különböző méretű, formájú és felszereltségű jakuzzikat.

Ha egy komolyabb, több funkciós, fekvőhellyel is rendelkező masszázsmedencére vágyunk, amelynek masszázs funkcióit a vízben ülve, akár távirányítóval is szabályozhatjuk, miközben jakuzzinkból lágy zene szól, és az éjjeli sötétségben még hangulatvilágítást is biztosít, akkor a HotSpring masszázsmedencéinek egyikét érdemes fontolóra venni.

Ha otthonunkban a minimalista stílusirányzat érvényesül, vagy egy komolyabb jakuzzi szállítása és telepítése esetleg a terepviszonyok miatt akadályokba ütközne, akkor sem kell lemondanunk a tökéletes masszázsélményről, mert a pehelykönnyű és puhafalú Softub jakuzzit a teraszajtón is kiguríthatjuk a kertbe. A Softub a modern kertekkel és otthonokkal harmonizáló, lágy vonalú, de erős masszázsfunkcióval rendelkező jakuzzi, mely kisgyerekes családoknak is kiváló választás.

Ha fiatalos, modern stílusú, mégis kis súlyú és könnyen telepíthető jakuzzira vágyunk, olyanra, melyet akár a hétvégi nyaralóba is telepíthetünk, akkor a Freeflow masszázsmedencéi között érdemes válogatnunk. A Freeflow jakuzzik telepítését nagyban megkönnyíti a gyártó által kifejlesztett úgynevezett Plug-N-Play technológia, melynek köszönhetően a kis áramfelvétel miatt nem lesz szükség különösebb villanyszerelésre a jakuzzi telepítéséhez.

Ha az olvasottak után még mindig nem sikerült döntenie, abban nincs semmi meglepő, ezeket a jakuzzikat ugyanis élőben érdemes látni, vagy akár kipróbálni, hogy ki tudjuk választani a számunkra ideális modellt.

És hogy miért nem érdemes a jakuzzi vásárlással tovább várnia? A SpaTrend ürömi bemutatótermében november 30-ig óriási, 20%-os Black Firday kedvezménnyel vásárolhatja meg masszázsmedencéjét, így akár 1,6 millió forintos árelőnyre tehet szert. Nézze meg saját szemével a jakuzzikat, válasszon szakértők segítségével, használja ki a 20%-os kedvezményt, és élvezze akár már karácsonykor a mindennapi jakuzzizás jótékony hatásait!