Jön a strandszezon, töltsd otthon!

Az utóbbi években egyre melegebb van tavasszal, ezért a strandok nyitása is előrébb tolódik. Tavaly már április közepén is találhattunk fürdőhelyet a családi kiránduláshoz. Idén, erre a megváltozott körülmények miatt, aligha számíthatunk. Na hagyd, hogy a vírushelyzet elvegye tőled a strandolás élményét! Rendezd be a saját strandodat!


Az otthoni medencék egyre szélesebb kínálata lehetővé teszi, hogy már egy kis kert vagy terasz is ideiglenes stranddá változhasson. Sőt, már arra is van megoldás, hogy egész évben élvezd a fürdőzés örömeit. Ebben segítenek a masszázsmedencék, amelyek vize melegíthető, így ősszel és télen is kiülhetsz a természetbe, hogy kikapcsolódj kicsit a hétköznapokból. Használd ki a tavaszi akciókat és szerezd be most a család legújabb kedvencét. A hely vagy a pénztárca szűke sem lehet akadály!

A masszázsmedencéket még mindig a luxus kategóriás termékek közé soroljuk, pedig az egyre szélesedő választékban találunk kedvező ár/érték arányú termékeket is. Ezek előnye, hogy a beszerzési és az üzemeltetési költségeik is szerényebbek, sőt, sok esetben még a telepítésük és a használatunk is pofon egyszerű.

Ezek közé tartozik a tartós, szinte elnyűhetetlen anyagból, egybeöntött medencehéjjal rendelkező FreeFlow család. Plug-n-play technológiájának köszönhetően csak be kell dugni a konnektorba, feltölteni vízzel és már készülhet is a meleg víz.

Ugyancsak nem igényel hosszadalmas telepítést a Softub típus, ami még a FreeFlow könnyített testénél is csekélyebb súllyal bír, ezért teraszok és erkélyek tartozéka is lehet. A világ legcsendesebb masszázsmedencéjének kikiáltott puha falú medence ráadásul hőtartó anyagból készül és a motor melegét is felhasználja a fűtési rendszer, így a üzemeltetési költségei verhetetlenek. Puha tapintása miatt a gyerekek és az idősebbek is imádni fogják és egész évben élvezhetitek a szeretteiddel a meleg víz és az igazi hidromasszázs terápiás hatásait.