Elektromos árnyékoló nyárra

Az elektromos napernyő könnyen és vesződség nélkül kinyitható a család apraja és nagyja számára egyaránt. 3 és fél méter átmérője sem okoz gondot a motoros szerkezetnek, amit egyetlen gombnyomással irányíthat.


Ma már mindenből létezik okos vagy éppen elektromos változat, amelyek szükségességét gyakran egészen addig megkérdőjelezzük, amíg ki nem próbáljuk magunk is. Az elektromos árnyékoló is ilyen. Elsőre talán feleslegesnek tűnik motorizálni egy ilyen egyszerű szerkezetet, de a kényelem és a praktikum hamar meggyőzi majd a technológia létjogosultságáról. 

A méretes ernyőt ugyanis kézi erővel nehéz lenne kezelni, hiszen a 3,5 méteres átmérő jól jön ugyan, ha árnyékra vágyunk, de a nyitás-zárás folyamata nem egyszerű ekkora terjedelemnél. Az elektromos szerkezet ennek gondját veszi majd le a válláról, és ezentúl akár a gyerekeket is megbízhatja az árnyékoló kezelésével.

A többféle színben elérhető Gavinda árnyékoló stabil szerkezetet, nyolcszögletű formát és rengeteg árnyékot jelent. Az elektromos egység ráadásul napenergiával tölthető és a kényelmi szint fokozása érdekében távirányítóval is működtethető, hogy ön akár a lakás belsejéből nyithassa és zárhassa az árnyékot adó vásznat.