Romantikus kerti napozó két személyre

Romantikus kerti összebújáshoz tökéletes a Jati&Kebon legújabb kétszemélyes napozója, amely egészen új dimenziót visz a kinti pihenésbe. Lassú hétvégékhez és reggeli kávézásokhoz egyaránt tökéletes ágy strapabíró kialakítása és időjárásálló vászna ideális a kültéri viszonyokhoz.


Az erős alumínium váz két személy súlyára lett tervezve, így bátran terhelhető, bírja a strapát. Ugyanakkor az anyagválasztás nem nehezíti el a bútort, ezért az könnyen mozgatható marad, tekintélyes mérete ellenére is. Ha szeretnél több időt, kényelmesen tölteni a kertben és kiélvezni a felkelő nap simogató sugarait szeretteiddel, akkor a Jati&Kebon Fortuna napozójára mindig számíthatsz.

A légies kialakítása elegáns megjelenést, míg a puha és vízlepergető anyaggal bevont párnák otthonos érzetet kölcsönöz az ágynak. Modern és romantikus, rusztikus környezetbe is remekül illeszkedik, hogy a kert kialakításától függetlenül élvezhesd a pihentető luxust. 

Az ágy váza jelenleg két színben is elérhető egy fekete (charcoal) és egy világosabb (white mat) árnyalattal, hogy biztosan illeszkedjen kerted többi bútoreleméhez. A Fortuna kétszemélyes napozóágya 172 cm-es szélességével két felnőttnek is maximális kényelmet nyújt, de gyerekekkel együtt olvasni, pihenni is szuper.

Bújj össze szeretteiddel ezen a puha, minőségi és dekoratív fekhelyen, és élvezd a langymeleg esték andalító szépségét!