Sokoldalú napernyővel öröm lesz a nyár a kertben

Egy árnyékot adó hely kialakítása ma már nemcsak kényelmi, hanem egészségügyi szempont is. Kell egy terület, ahova behúzódhatunk a kíméletlen napsugarak elől anélkül, hogy el kellene hagynunk a szabad levegőt. Ha nem várnál éveket, míg nő egy árnyas fa a kertedben, akkor válassz mindig megbízható és könnyen állítható árnyékolót!


Az árnyékolók piacán magas minőséget képviselő Jardinico ernyőiről közismert, hogy könnyen és sokoldalúan állíthatóak, kiváló anyagból készültek és az erős széllel is bátran dacolnak. Ilyen napernyő a Marbella Plus is, amely három méterével tekintélyes árnyékot ad a kertnek vagy nyitott terasznak.

Tartós és jól kialakított szerkezetét egyszerű nyitni, zárni, forgatni és dönteni, így minden napállás ellen felvérezheted magad, mindegy, hogy a napkelte szépségét élveznéd a kertben vagy egy déli ebédre ülsz ki a jó levegőre. A stabil talp szilárdan áll a talajon, még nyitott állapotban is képes ellensúlyozni 60 km/h széllökéseket, de használaton kívül azért érdemes zárva tartani. A tárolásban egy árnyékolóval érkező ponyva segít, amit ráhúzhatsz a vászonra, hogy védd az elemektől. 

A Marbella Plus oldalkaros árnyékolója hatalmas és minden centiméterében kihasználható árnyékot ad, négyzet alakú vászna alá egy könnyedén befér egy ebédlőasztal vagy egy masszázsmedence. Négy színkombinációja segít, hogy minél inkább otthonod karakteréhez igazítsd megjelenését és elegáns vonalaival évekig díszítse kerted, miközben enyhet adó árnyék ad a családnak.