Kerti bútorok a medence mellé

Amikor a medence melletti terek berendezésén gondolkodsz, ne ragadj le a napozók és kényelmes fotelek mellett, hiszen ma már rengeteg izgalmas bútor közül választhatod ki kedvencedet. Daybedet, bárok vagy két személyes ágyak várják, hogy segítségükkel átadd magad a totális pihenésnek!


Napozóágyak

A medence mellett szinte adja magát, hogy legyen egy-két napozóágy, amelyen elnyúlva lazíthatsz. A fürdés után gyakran ide vezet majd az utad, így fontos, hogy a termék vízhatlan legyen. Szerencsére ma már nem kell kompromisszumot kötnöd és lehet egy napozó kényelmes, puha és vízhatlan egyben. Erre tökéletes példa a Roxy napozóágy, amelynek vastag szivacsa gyorsan száradó hab belsőt rejt, de ott van a kétszemélyes Luxor napozóágy is, ami ugyancsak vízhatlan, a két fekhely külön is állítható és visszafogott, természetes megjelenésével egy tengerparti nyaraló luxus megjelenését hozza el otthonodba!

Daybed

A daybedek a sziesztázók álma. Ezek a kerti ágyak elegánsak, kényelmesek és tökéletesek egy gyors szunyókálásra, olvasásra vagy tartalmas beszélgetésre. A Bari Daybed egy függönyökkel kiegészített, légies hangulatot árasztó ágy, amit ülőhelyként is használhatsz. Sunbrella szövetének köszönhetően színe nem fakul a napon!

Bár

Amikor már elég volt a pihenésből, akkor lépj oda a medence partján elhelyezett bárpulthoz és tölts magadnak egy hűsítő üdítőt. A Luxor bárszett kerti partokon igazi áldás. Polyrattan anyaga miatt megjelenése természetességet sugall, mégis tartós és vízálló. Vagy ott van a hasonló stílusú Bliss bárasztal, amely közepén egy elfedhető mélyedést alakítottak ki egy jégtartó vermet, ahol behűtheted az italodat.

A minőségi kerti bútorok használatával a medence melletti területet könnyen egy luxus wellness hotel atmoszférájával ruházhatod fel. És kezdődhet is a pihenés!