Minimalista kényelem gyorsan száradó párnákkal a teraszra

A klasszikus formavilágú Reno ülőgarnitúra elegáns megjelenésével, földtől elemelt alumínium szerkezetével és hívogatóan puha párnáival az ideális kültéri szett. Tartós és időjárás álló anyagai révén nemcsak szép, de kifejezetten a kültérre készült.


A belga Jati&Kabon minimalista dizájnja remekül mutat a kertben vagy a teraszon. Világos színeivel könnyedséget sugároz, de stabil szerkezete és kiváló minőségű anyagai tartóssá teszik. Az acélszerkezeten puha párnák kaptak helyet, hogy hosszú ideig is kényelmes legyen a használata. Ráadásul a párnák anyaga egy gyorsan száradó szivacs, ami egy nagy esőzés után is percek alatt képes megszáradni. Ennek köszönhetően fedetlen teraszokra, kertbe vagy vízpart mellé is bátran ajánlható.

A Reno ülőgarnitúra változatos elemekből áll, hogy ki tudd választani a saját élettered számára a megfelelőt. Találsz 3 és kétszemélyes szófát, fotelt, jobb és baloldali végelemet, hogy sarokgarnitúrát is alkothass és egy savmart üveggel borított elegáns asztalt. Ha szettként szeretnéd megvásárolni a Reno garnitúrát, akkor egy háromszemélyes kanapét, két fotelt, egy ottománt és egy asztalt vihetsz haza, hogy kényelmes sarkot alakíts ki otthonod kültéri részén.

A párnákat burkoló szövet, úgynevezett Sunbrella szövet, aminek nagy előnye, hogy a szín az anyag belsejébe van zárva, ezért nem fakítja az UV sugárzás sem. Ezzel a szettel garantáltan nem kell évente új huzat után néznek, hiszen hosszú ideig változatlan minőségben élvezheted a luxus kerti bútor minden előnyös tulajdonságát. 

Ha szeretnéd személyesen is kipróbálni a Reno bútorokat, látogass el a SpaTrend valamelyik üzletébe és vidd haza az új kedvenc ülőgarnitúrádat!