Készülj az esős napokra bútorvédő ponyvával

Lassan beköszönt az ősz a hideg hajnalokkal, esős nappalokkal és hulló levelekkel. Ha a nyár elmúltával sem szeretnéd vagy tudod eltenni a kültéri bútoraidat fedett helyre, akkor vádd őket lélegző, időjárásálló takaróponyvával!


Még mindig töretlenül hódítanak a nappalira emlékeztető teraszok és kertek, amelyek kényelmet, otthonos hangulatot és sokoldalúságot kínálnak. A nagy társaságot is kiszolgáló étkező asztalok, a kényelmes heverészésre tervezett daybedek és lassú reggeleken esszenciális kávézóasztalok nagy helyet foglalnak, amelyeket nem könnyű az idő rosszra fordultával fedett helyre menekíteni. De nem is kell, hiszen egy teraszmelegítővel még jóval a nyári forróság elmúltával is felhőtlenül élvezheted a kertedet.

Az egyre gyakoribb esők, a kerteket is belepő köd és a hulló levelek ellen azonban érdemes felvértezni a bútorokat. Ebben segít az Aerocover takaróponyva család, amelyből többféle méret és forma közül választhatsz, hogy megvédd kerted ékszereit.

Az Aerocover egy tartós anyagból készült, vízhatlan, de lélegző ponyva, ami nem engedi át az esőt, a havat vagy a leveleket, rovarokat, de nem is ejti csapdába a levegőből bejutott nedvességet. Amikor egy hirtelen jött vihar elsötétíti az eget és maximumra nyomja a páratartalmat a nedvesség óhatatlanul beszivárog a ponyva alá is, de onnan aztán távozik is, így nem kell attól tartanod, hogy kárt tesz a bútorban.

Ha olyan takaróponyvát keresel, amelyre bátran rábízhatod drága, elegáns és jó minőségű bútoraidat, anélkül, hogy a penészedéstől, vízkároktól kellene féltened azokat, szavazz az Aerocoverre!