Kerti bútorok védelme télen, egy lépésben

Már benne vagyunk az esős őszben, hamarosan lehullanak az utolsó levek is és beköszönt a tél is. A kerti bútorok ideje tehát elmúlt, ideje téli pihenőre menniük. De mi legyen velük, ha nem szeretnéd vagy nem tudod eltenni őket teljesen fedett, zárt helyre? Akkor jöhetnek a lélegző, időjárásálló takaróponyvák!


A kerti bútorok egyre szélesedő kínálatával kell lépést tartania a védőponyva gyártóknak, ami bizony néha nehézségeket okoz. Még mindig töretlenül hódítanak ugyanis a nappalira emlékeztető teraszok és kertek, amelyek kényelmet, otthonos hangulatot és sokoldalúságot kínálnak. A nagy társaságot is kiszolgáló étkező asztalok, a kényelmes heverészésre tervezett daybedek és lassú reggeleken esszenciális kávézóasztalok azonban nagy helyet foglalnak, így koránt sem egyszerű számukra megfelelő helyet találni az idő rosszra fordultával. Ha nincs elég fedett hely, ahova elzárhatod a terasz minden bútorát, akkor a takaróponyva a neked való megoldás.

A gyakori eső, majd hó, a kerteket is belepő köd és a hulló levelek ellen is védelmet kínál egy minőségi ponyva. Az Aerocover takaróponyva család többféle méretet és formát kínál, hogy megtaláld a bútoraidhoz pontosan illeszkedő darabokat és megóvd kerted ékszereit a tél negatív hatásaitól.

Az Aerocover egy tartós anyagból készült, vízhatlan, de lélegző ponyva, ami nem engedi át az esőt, a havat vagy párát, de nem is ejti csapdába a levegőből bejutott nedvességet. Amikor egy hirtelen jött vihar elsötétíti az eget és maximumra nyomja a páratartalmat a nedvesség óhatatlanul beszivárog a ponyva alá is, ami egy nem szellőző ponyva alá befülled és penészedést, rozsdásodást vagy a fa bútoroknál rothadást is eredményezhet. Ezért is olyan fontos, hogy az Aerocover anyaga, hagyja elpárologni a nedvességet, ahelyett, hogy csapdába ejtené.

A nagyméretű és szokatlan formájú ponyvákat is kínáló cég még rakásolható székekre igazítható darabbal is rendelkezik. De akkor is számíthatsz a tartós, erős varrással rendelkező ponyvákra, ha kör  vagy éppen L-alakú bútort, esetleg napernyőt szeretnél biztonságosan elpakolni tavaszig!

Ha olyan takaróponyvát keresel, amellyel bátran kint hagyhatod egész télre a drága, elegáns és jó minőségű bútoraidat, anélkül, hogy a penészedéstől, vízkároktól, fakulástól, szennyeződésektől kellene féltened azokat, akkor szavazz az Aerocoverre!