Készülj már most a forró nyári napokra, sokoldalú napernyővel

Egy mobilis napernyővel egész nyáron át használhatod a kertedet, akkor is ha nincs benne árnyékot adó fa vagy tetővel fedett rész. A mozgatható és állítható vászonnal rendelkező árnyékolókat mindig forgathatod, állíthatod úgy, hogy a kert egy része garantáltan árnyékban legyen.


Stabil, de mégis könnyen mozgatható árnyékolót keresel, ami alatt védelemre lelsz a kínzó napsütés elől? Grill, étkező vagy éppen masszázsmedence fölé is ideális árnyékolót találni nem is olyan könnyű, hiszen fontos, hogy bírja az erős szelet, a kíméletlen napsugarakat és mégse legyen helyhez kötve. Szerencsére az egyre szélesedő minőségi árnyékolók piacán ilyen megoldást is találsz. A Jardinico és az Umbrosa napernyők szövetei nem fakulnak az UV sugaraktól, vízzel könnyen tisztíthatóak és kibírják az erős szeleket, esőt is. Annyira jól bírják az időjárás viszontagságait, hogy télen is kint hagyhatóak, elég egy huzat a védelmükre, még a legzordabb viszonyok között is.

A Jardinico és Umbrosa napernyők elegáns vonalaik, oldalkaros megoldásuk és sokféle állíthatóságuk miatt bármilyen kertben megállják a helyüket és egy csendes pihenésre szolgáló árnyékos sarkot teremtenek a napsütötte kertben.

A vásznat mozgathatod, döntheted és forgathatod is a váz körül, az aktuális napállásnak megfelelően. Nagy és stabil lábtartójuk ellenére is könnyen kezelhetőek, elég pár pillanat, hogy az éppen megfelelő pozícióba rendezd őket. Tisztításuk rendkívül egyszerű, anyaguk és tartószerkezetük tartós, a zordabb időjárásnak is ellenállnak, ezért hosszú évekig élvezheted őket és kellemes árnyékukat.

A SpaTrend kínálatában egyaránt megtalálod a napvitorlákat (Ingenua), az oldalkaros, nagy méretű (3x3m) árnyékolókat (Marbella Plus), a falra szerelhető napernyőket (Paraflex Premium) és a természet formái ihlette különleges formákat (Icarus).

Ha pedig tartós árnyékot szeretnél a kertedbe, de nincs kedved napernyőkkel vagy beépített teraszokkal vesződni, akkor a Renson árnyékoló rendszere lesz a segítségedre. Ezek a gombnyomásra nyitódó és záródó lamellákkal rendelkező felépítmények egy csapásra megoldják a gondodat.

Látogass el a kültéri wellnesszel foglalkozó SpaTrend valamelyik bemutatótermébe és próbáld ki a minőségi napernyők egyszerű kezelését!